ASAYİŞ

Uyuşturucu Alışverişi Sırasında Narkotik Ekipleri Baskın Yaptı

Konya Polisi gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine "Kökünü Kurutma" operasyonları kapsamında bir darbe daha vurdu. Narkotik ekipleri, şüphe üzerine takip ettikleri şahıslara uyuşturucu ticareti yaptıkları esnada baskın düzenledi. Yapılan baskında 8.60 KG. Eroin Maddesi, 69.400 TL ve 800 USD Suç Unsuru Para ele geçirilirken 2 şahıs gözaltına alındı.

Uyuşturucu Alışverişi Sırasında Narkotik Ekipleri Baskın Yaptı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Polis Ekiplerince şüphe üzerine bir araç takibe alındı. Karatay İlçesi Fetih Mahallesinde bir adrese giden şahıs başka bir kişiyle buluşarak uyuşturucu alışverişi yaptığı esnada narkotik ekipleri baskın yaptı. Ekipleri gören şahıslar kaçmaya başlarken kısa süreli kovalamacanın ardından şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların aracında yapılan aramada 16 Parça Halinde 8 Kilo 60 Gram Eroin Maddesi, 69.400 TL ve 800 USD Suç Unsuru Para ele geçirilerek el konuldu.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan Abdülazim Y. ve Cebrail D. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AdminAdmin