ureticihaber.com
ureticihaber.com
YEREL

Seydişehir Organize Sanayi Bölgesine (Osb) Yeni Yatırım

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, istihdam ve ekonomiye katkı sağlamak amacı ile başlattığı çalışmalarda ilk adım atıldı.

Seydişehir Organize Sanayi Bölgesine (Osb) Yeni Yatırım
Paylaş:

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Hamle Av Tüfekleri sahibi Hüseyin Büyükbayram ile av tüfeği imalatı için sözleşme imzaladı.

Başkan Ustaoğlu, Beyşehir’de faaliyetlerine devam eden Hamle Av Tüfekleri tarafından Seydişehir Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalara başlanılacağını ihracata yönelik yivsiz av tüfeği imalatı yapılacağını kaydetti.

Hamle Av Tüfekleri tarafından Seydişehir (OSB) Bölgesinde 5 Bin 250 m²lik alan üzerine kurulacak fabrikada; İhracata yönelik yivsiz av tüfeği imalatı gerçekleştirileceği, yapılacak 35 milyonluk yatırım sonunda yaklaşık 35 personel istihdam edileceği bildirildi.

Av tüfekleri imalatı konusunda gün geçtikçe büyümeye devam ettiklerini kaydeden Hüseyin Büyükbayram; “Belediye Başkanımızla yaptığımız ikili görüşmeler sonucunda Seydişehir’de de bir tesis kurma kararı aldık. Başkanımız bize bu konuda yardımcı oldu. Kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum. Toplamda 35 Milyon liralık bir yatırım olacak” dedi.

İlçe ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak olan çalışmanın kısa sürede başlayacağını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; “Beyşehir’de faaliyetlerine devam eden Hamle Av Tüfekleri sahibi Hüseyin Büyükbayram beyle yaptığımız ikili görüşmeler sonucunda Seydişehir Organize Sanayi Bölgemizde de bir işletme açılması noktasında karara vardık. Kurulacak olan yeni tesisin Seydişehir’de olması ve Belediyemiz sorumluluk alanında kurulması konusunda ortak noktada buluştuk. Kendilerine Organize sanayi bölgemizden yer tahsisi yaptık. 5 Bin 250 metrekarelik alanda kurulacak olan işletmemizde 35 personel istihdam edilecek. Yatırım bütçesi 35 Milyon lira olan projenin 2025 yılı içerisinde tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu tesislerimizde hazırlanan ürünler yurt dışına ihraç edilecek. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Yatırımcılarımıza yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.