EĞİTİM

Selçuk Üniversitesinde İletişimin Önemi Anlatıldı

Selçuk Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Barınma Şube Müdürlüğü tarafından “Konaklama İşletmelerinde Etkili Örgütsel İletişim ve Önemi” adlı hizmet içi eğitim düzenlendi. Eğitime konuşmacı olarak Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman katıldı.

Selçuk Üniversitesinde İletişimin Önemi Anlatıldı

Selçuk Üniversitesi bünyesindeki yurt ve konuk evlerinde çalışan personele yönelik Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen “Konaklama İşletmelerinde Etkili Örgütsel İletişim ve Önemi” adlı hizmet içi eğitimin açılış konuşmasını Selçuk Üniversitesi Furkan Kocaman Erasmus Konukevi ve Konuk Evi Sorumlusu, Atatürk Öğrenci Yurtları Şube Müdür Vekili ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Zeliha Üzümcü yaptı. Üzümcü’nün ardından kürsüye gelen Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman; işletmeler açısından iletişim, işletmenin ekonomik ve sosyal yönü ile iletişimin bu sürece etkisi, ast ve üstler arasındaki iş birliğinde kullanılması gereken araçlar, teknikler ve süreçlerini anlattı.

Resim önizlemesi

Eğitimin, personelin bilgi ve beceri düzeylerine katkı sağlayacağını belirten Prof. Dr. Karaman, “Her biriniz hem burada aldığınız bilgi ile hem de geçmişteki bilgi birikiminizle gelecekte çok daha etkili ve verimli bir iletişim tarzı geliştirebilirsiniz. Nerede olduğumuzu biliyor muyuz? Ne iş yaptığımızı biliyor muyuz? Biz gerçekten birbirimizle iletişim kurabiliyor muyuz? Aynı dili konuşanlar değil, aynı anlayışı paylaşanlar anlaşır. İletişimin ana merkezinde takım olabilmek var. Çok iyi tartışıyoruz ama çok iyi istişare etmiyoruz, sohbet etmiyoruz.” dedi.   

 

 

 

AdminAdmin