SPOR

Meram Türk Okçuluğu Takımından Önemli Başarı

Meram Belediyespor Türk Okçuluğu Takımı, Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'nda, 12-13 Yaş Minik Kızlar Takım yarışmasında ikinciliği göğüsledi. 8-9 Yaş Minik Kızlar bireysel kategoride yarışan Nazlı Hilal Kavak da yarışmada gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Meram Türk Okçuluğu Takımından Önemli Başarı

Meram Belediyespor Türk Okçuluğu Takımı, 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'nda bir önemli başarının daha altına imza attı.

 

BAŞKAN KAVUŞ’TAN SPORCULARA TEBRİK

 

570 sporcunun yer aldığı şampiyonaya 15 sporcu ile katılan Meram Belediyespor, Zeynep Ebrar Yıldırım, Ebrar Ece Büyükcura ve Elif Temel’den oluşan 12-13 Yaş Minik Kızlar Takımı, turnuvada ikinciliği göğüsleyerek gümüş madalyaya uzandı. Turnuva sonucunda Meram Belediyespor Kulübü'nden Nazlı Hilal Kavak 42 puan ile 8-9 Yaş Minik Kızlar bireysel kategoride ikinci olma başarısı yakaladı. Dereceye giren sporcuların dışında 12- 13 yaş erkekler bireysel kategorisinde Mustafa Kerem Ayrancı 4. olurken, ayrıca 5 sporcu da sıralamada ilk on içerisinde yer alma başarısı gösterdiler. Meram Belediyespor Türk Okçuluğu Takımı ve Nazlı Hilal Kavak ile takım antrenörlerini alınan dereceler ve başarılı sonuçlar nedeniyle tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, takımın ve sporcuların başarılarının devamını temenni etti.

AdminAdmin