YEREL

Gülmece Sanat Atölyesi Sergisi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Gülmece Parkında atölye çalışmaları yapan Gülmece Sanat Atölyesi üyelerinin yapmış olduğu 6 günlük performanslarının sergi açılışı yapıldı.

Gülmece Sanat Atölyesi Sergisi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Akşehir Gülmece Parkı’nda yapılan performans sergisine; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Yahya Yıldız. İbrahim Öncel ile Selçuk Üniversitesi Nasreddin Hoca Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Görevlisi Kadir Öztaş ile çeşitli ülkelerden gelerek Selçuk Üniversitesi’nde öğrenim gören yabancı uyruklu üniversite öğrencileri katıldı.

Resim önizlemesi

Başkan Akkaya ve diğer protokol üyeleri, Gülmece Sanat Atölyesi üyelerine şenliğe katkılarından dolayı birer plaket sundu. Plaket sunumunun ardından heyet sergi alanını gezerek eserleri inceledi. Sanatçıların yaptıkları çalışmalarından oluşan ürünler, yerli ve yabancı turistler tarafından da büyük ilgi gördü.

Resim önizlemesi

Platform üyelerine yaptıkları çalışmalar ve şenliğe katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Akkaya, her yıl yaptıkları çalışmalarla Akşehir’e birçok sanatsal ürünler kazandırdıklarını ve atölye çalışmalarıyla Akşehirli çocuklar ile bu sanatlara ilgi duyanlara katkı sağladıklarını söyledi.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin