GÜNCEL

Başkan Kavuş; “15 Temmuz Türkiye Yüzyili Kahramanlarinin Destanidir”

15 Temmuz’un insanlık tarihine altın harflerle yazılmış büyük bir mücadelenin adı olduğunu ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Aziz milletimiz 15 Temmuz 2016’da sadece FETÖ'cü hainlere değil, işbirlikçilerine de cevabını canıyla kanıyla vermiştir.15 Temmuz Türkiye Yüzyılı kahramanlarının destanıdır” diye konuştu.

Başkan Kavuş; “15 Temmuz Türkiye Yüzyili Kahramanlarinin Destanidir”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; Bugün şehitlerimiz ve gazilerimiz, onların yakınları ile birlikte büyük bir hüznü ve ihanet girişimini dünyaya örnek olacak bir şekilde engellediğimiz için gururluyuz. Bir yandan evlatlarımızı toprağa vermiş olmanın acısını yeniden duyarken diğer taraftan vatanı kurtarmış olmanın onurunu yaşıyoruz.

Hain darbe girişiminin yaşandığı o gün milli iradenin vesayete, cesaretin de ihanete galip geldiği gündür. 15 Temmuz’da milletimiz, terör örgütüne ve onların işbirlikçilerine hadlerini bildirmiş, iradesinin dışında hiç bir şeye boyun eğmeyeceğini dünyaya ilan etmiştir. Milletimizin çıplak elleriyle tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretiyle kazanılmış bir zaferdir. O gün en ufak tereddüt göstermeden sokakları, caddeleri, meydanları dolduran, tanklara, uçaklara, helikopterlere, namlulara gövdelerini siper eden bu milletin asaletine tüm dünya bir kez daha şahit olmuştur. Aziz milletimiz gösterdiği destansı direnişle asla esir edilemeyeceğini, kimsenin kendisini asla diz çöktüremeyeceğini göstermiştir. Böyle bir milletin evladı olmak ve böyle bir millete hizmet etmiş olmak bizim için onurların en büyüğüdür.

Bu vesile ile o karanlık gecede şehit düşen tüm vatan evlatlarını saygı ve minnetle anıyor, yakınlarına Cenab-ı Haktan sabır niyaz ediyorum. Tüm gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, hayatlarında sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk diliyorum.’

 

AdminAdmin