Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 20 bin 597 öğrencinin yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdiği Genç KOMEK Yaz Okulu’nun kapanış programında binlerce öğrenciyle buluştu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde “En Özel KOMEK’li” temasıyla hizmet veren Özel Genç KOMEK Yaz Okulu kapanış programında özel öğrencilerin ve ailelerinin heyecanına ortak oldu.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu kapsamında hayata geçirilen “Şehrin Kalbinde Yolculuk” şehir oryantiringi ile 7-14 yaş aralığındaki öğrenciler, Konya’nın tarihi ve kültürel mirasını eğlenerek keşfetti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Eğitimle eğlenceyi bir araya getiren bu tür etkinliklerle çocuklarımızın yaz dönemini verimli ve dolu dolu geçirmelerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Projeye katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu kapsamında düzenlenen "2. El Oyuncak Pazarı", Meram Melikşah Pazarı'nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çocukların paylaşma, dayanışma ve girişimcilik duygularını geliştirmeyi amaçlayan organizasyon, gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç KOMEK Yaz Okulu ve Diyanet’in Yaz Kur'an Kurslarındaki öğrencilerle Kozağaç Parkı’ndaki oyun kampında bir araya geldi. Başkan Altay, “KOMEK'lerimiz ve yaz Kur'an kursundaki öğrencilerimiz için yaptığımız organizasyonlar kapsamında 55 bin çocuğumuzu Kozağaç Parkı'ndaki alanımızda birer günlük oyun kampında misafir ediyoruz. Burada hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar hem de birlikte takım ruhunu geliştirecek etkinlikler ve faaliyetler yürütüyorlar. Çocuklarımızın kişisel gelişimine katkı sunan, dini bilgiler öğrenecekleri verimli bir yaz geçirmeleri için gayret ediyoruz. Çocukların gözündeki mutluluk her şeyden çok daha kıymetli” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu heyecanı Konya genelinde 20 bin 500 öğrencinin katılımıyla başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yaz boyunca öğrencilerimiz; 47 merkezde kültürel, sanatsal, sportif ve eğitsel birçok etkinlikle hem yeni bilgiler edinecek hem de keyifli bir yaz tatili geçirecek. Tüm öğrencilerimize başarılı, verimli ve güzel bir yaz dönemi diliyorum” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Genç KOMEK Yaz Okulu, 2026 yaz döneminde de binlerce çocuğu ve genci eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle buluşturacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Tüm öğrencilerimizi Genç KOMEK Yaz Okulu’na kayıt yaptırmaya davet ediyorum” dedi. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen kursiyerler, 16-30 Haziran tarihleri arasında www.komek.org.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 20 bin öğrencinin yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdiği Genç KOMEK Yaz Okulu’nun kapanış programında öğrencilerle bir araya geldi. Genç KOMEK Yaz Okulu’nun bir yaz etkinliğinin çok daha ötesinde gönüllere dokunan, ufuklar açan, geleceğe umutla bakan büyük bir eğitim seferberliği olduğuna dikkati çeken Başkan Altay, her öğrencinin sadece kendisi için değil, bütün insanlığın yarınlarını da düşünmesini istediklerini söyledi. Çocuklardan su tasarrufu konusunda destek isteyen Başkan Altay, Gazze’de yaşanan zulme dikkat çekti ve İsrail’e destek veren firmalara boykotun sürdürülmesinin önemini vurguladı. Başkan Altay, “Biliyoruz ki, çocuklar ölüyorsa insanlık ölmüştür. İşte bu yüzden, hem kendi evlatlarımızı hem de dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan çocukları unutmamak, onların hayalleri için de çalışmak zorundayız” diye konuştu.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde “En Özel KOMEK’li” temasıyla hizmet veren Özel Genç KOMEK Yaz Okulu birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer aldığı coşkulu bir kapanış programıyla tamamlandı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu kapsamında, çocukların sosyal gelişimlerine katkı sunmak ve toplumsal duyarlılıklarını artırmak amacıyla 2. El Oyuncak Pazarı etkinliği düzenlendi. Çocuklar, Melikşah Pazar Alanı’nda kurulan oyuncak pazarında hem eğlendi hem de yeni deneyimler elde etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu kapsamında düzenlenen; Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışması, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, 40 Hadis Ezber Yarışması, Gastronomi Yarışması ve Yakan Top Yarışması final etaplarıyla sona erdi. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri 13 Ağustos’ta düzenlenen törenle verilecek.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda eğitim alan öğrenciler, “Şehrin kalbine Yolculuk” projesi kapsamında canlı tarih turuna katılarak 6 tarihi mekânda 6 tarihi karakteri yakından tanıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocukların yaşadıkları şehrin kadim tarihini tanımasının önemli olduğunu belirterek, projeye katılan tüm çocuklara teşekkür etti. Projeye 3 bin öğrencinin katılması hedefleniyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç KOMEK Yaz Okulu öğrencileri ile Diyanet’in Yaz Kur’an Kursları’na katılan 55 bin öğrencinin katılacağı Kent Ormanı'ndaki oyun kampını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Dutlukır ve Kent Ormanı’nda düzenledikleri programların merkez ve taşradaki Genç KOMEK’lere kayıt olan 12 bine yakın öğrenci ile Karatay, Meram ve Selçuklu’da Kur’an Kursu eğitimi almak için camileri dolduran çocukların gününü eğlenceli hale getirdiğini belirten Başkan Altay, “Buradaki çeşitli yarışmalarla çocuklarımızın günü eğlenceli hale geliyor, yeni arkadaşlıklar ediniyorlar ve bu sıcakta orman havasıyla bir miktar nefes alma imkanına kavuşuyorlar. 55 bin çocuğumuzu yaz döneminde bu imkana kavuşturmuş olacağız” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Engelsiz Şehir" vizyonu kapsamında özel gereksinimli bireylerin eğitim ve sosyal hayata aktif katılımı için hazırlanan Özel Genç KOMEK Yaz Okulu, bu yaz da eğitimlerine devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Özel Genç KOMEK Yaz Okulu’ndaki etkinlikler kapsamında kendisini ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu heyecanı 12 bin 385’i yüz yüze eğitim öğrencisi, 7 bin 907’si uzaktan eğitim öğrencisi olmak üzere 20 bin 292 öğrencinin katılımıyla başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yaz Okulları’na kayıt yaptıran tüm öğrencilerin keyifli ve verimli bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 7-14, 15-17 yaş arası ve özel gereksinimli binlerce öğrenciye yönelik yüz yüze ve uzaktan eğitimle gerçekleştireceği Genç KOMEK Yaz Okulu’nda kayıt heyecanı başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm öğrencileri 17 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında başvurusu alınacak Genç KOMEK Yaz Okulu’na kayıt yaptırmaya davet etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda yaz tatillerini verimli şekilde değerlendiren 7-14 yaş arası öğrenciler arasında; Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma, 40 Hadis Ezber, Akıl ve Zeka Oyunları, Oyun Kodlama, Ses, Gastronomi, Resim ve Sıfır Atık gibi dokuz farklı alanda yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda başarı elde eden öğrenciler hediyelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Genç KOMEK Yaz Okulu’nda bu yıl eğitim alan 20 bin öğrenci, yaz tatillerini verimli şekilde değerlendirerek, yeni bilgiler edindi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde “En Özel KOMEK’li” temasıyla hizmet veren Özel Genç KOMEK Yaz Okulu kapanış programında özel öğrencilerle bir araya geldi. Yaz Okulu’nun 3 merkez ilçede ve 4 okulda 466 öğrenci ile eğitimlerini başarıyla tamamladığını belirten Başkan Altay, “Özel kardeşlerimizin her biri, farklı yetenekleri ve güçlü yönleriyle toplumumuza değer katmaktadır. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak, bu yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlayacak her türlü imkanı onlara sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda yaz tatillerini verimli şekilde değerlendiren 7-14 yaş arası öğrenciler, Kur’an-ı Kerim, değerler eğitimi, sportif aktiviteler, sanat, el becerisi gibi derslerin yanında yaz oyun kamplarına da katılarak doyasıya eğlendi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yaz oyun kamplarımızda misafir ettiğimiz 12 bin öğrencimizin mutluluğu bizleri daha da mutlu etti. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için her şeyin en güzelini ve en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu, 7-14 yaş arası 20 bin öğrencinin katılımıyla devam ediyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda eğitim alan öğrenciler, “Şehrin Kalbine Yolculuk” projesiyle canlı tarih turuna katılıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tarihi ve kültürel mekanlarını keşfeden öğrencilerin Konya tarihine iz bırakmış önemli şahsiyetleri yakından tanıma fırsatı bularak unutulmaz bir deneyim yaşadığını söyledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Engelsiz Şehir" politikaları kapsamında özel gereksinimli çocuklar ve gençler için hazırlanan Özel Genç KOMEK Yaz Okulu, bu yaz da eğitimlerine devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Büyükşehir Belediyesi olarak, özel gereksinimli öğrencilerimizin yaz tatillerini verimli değerlendirmeleri konusunda çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda yaz okulumuz, özel gereksinimli gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, sosyal becerilerini geliştirmelerine ve yeni şeyler öğrenmelerine olanak sağlıyor” dedi. Özel gençler, kendileri için hazırlanan yaz okulunda emek veren herkese teşekkür ederek, etkinliklerle çok eğlendiklerini söyledi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. Bakan Göktaş, Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Dijital Tanıtım Merkezi’ni inceleyerek, Genç KOMEK Yaz Okulu öğrencileriyle de sohbet etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu heyecanı 7-14 yaş arası 20 bin 652 öğrencinin katılımıyla başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç KOMEK Yaz Okulu’nda bu yıl öğrenciler için yüz yüze ve çevrim içi hem eğlenceli hem öğretici bir faaliyet hazırlandığını belirterek, öğrencilerin yaz tatillerini Genç KOMEK’te en verimli şekilde geçirmeleri temennisinde bulundu.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yüz yüze ve uzaktan eğitimle gerçekleştireceği Genç KOMEK Yaz Okulu’nda kayıt süreci başladı. 7-14 yaş arası binlerce öğrenciye geniş bir yelpazede çeşitli eğitimlerin verileceği Genç KOMEK’te başvurular 25 Haziran’a kadar komek.org.tr adresi üzerinden yapılacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Balkan ülkelerinde düzenlenen Genç KOMEK Yaz Okulu kapanış programları büyük coşkuya sahne oldu. Bosna Hersek’in Kiseljak, Kreşevo ve Zenica, Kosova’nın Prizren, Kuzey Makedonya’nın Üsküp şehirlerinde düzenlenen Genç KOMEK Yaz Okulu kapanış programlarında 1.000’in üzerinde öğrenci Konya’dan gönderilen hediyelerini ve katılım belgelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Balkanlarda 1.000’den fazla öğrenci eğitimlerini başarıyla tamamladı. Gönül coğrafyamızdaki çocuklarımızın gelişimine katkı vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkan Uğur İbrahim Altay, Genç KOMEK Yaz Okulu’nda yüz yüze ve çevrim içi dersler sonrası girdikleri sınavda başarılı olan öğrencilere hediyelerini verdi. Başarılı öğrencileri tebrik eden Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak öğrenciler için her alanda hizmetlerin en iyisini ve en güzelini yapmak için gayret gösterdiklerini söyledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde “En Özel KOMEK'li” temasıyla hizmet veren Özel Genç KOMEK Yaz Okulu coşkulu bir kapanış programıyla tamamlandı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda yaz tatillerini verimli şekilde değerlendiren 7-14 yaş arası öğrenciler arasında; Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, 40 Hadis, Resim, Öykü, Yemek, Moda Tasarımı, Sıfır Atık, Fotoğraf, Kaleli Yakan Top, Akıl ve Zeka Oyunları yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda başarı elde eden öğrenciler hediyelerini almanın mutluluğunu yaşadı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda eğitim alan 10 ve 11 yaşındaki öğrenciler “Şehrin Kalbine Yolculuk” projesi kapsamında canlı tarih turuna katıldı. Öğrenciler, Hz. Mevlana, Şems-i Tebrîzî, Celâleddin Karatay, Sâhip Ata, Ahi Evran, Alaaddin Keykubat gibi Konya tarihine iz bırakmış önemli şahsiyetleri yakından tanıma fırsatı buldu.
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Özel Genç KOMEK Yaz Okulu, bu yaz 4 okulda 345 özel öğrencinin katılımıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, özel öğrencilerin resimden el sanatlarına, değerler eğitiminden gastronomiye, akıl-zeka oyunlarından müziğe kadar birçok etkinlikle dolu dolu bir yaz dönemi geçirdiğini söyledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda yaz tatillerini verimli şekilde değerlendiren 7-14 yaş arası öğrenciler, Kur’an-ı Kerim, değerler eğitimi, gezi ve kamp programları, sportif aktiviteler, sanat, el becerisi gibi derslerin yanında yaz kamplarına da katılıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 18 Ağustos’a kadar sürecek Genç KOMEK Yaz Kamplarında 12 bin öğrenciyi misafir edeceklerini belirterek, “Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için her şeyin en güzelini ve iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu'nda yaz dönemi heyecanı 31 ilçede 27 bin 781 öğrencinin katılımıyla başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yaz döneminde de 7-14 yaş arası öğrencilerin Genç KOMEK’e yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Yaz okulumuza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize keyifli ve verimli bir tatil diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yüz yüze ve uzaktan eğitimle gerçekleştireceği Genç KOMEK Yaz Okulu’nda 7-14 yaş arası binlerce öğrenciye “Dinimiz ve Değerlerimiz”, “Spor” ve “Sanat” eğitimleri verilecek. Yaz Okulu kayıtları 6-19 Haziran tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden alınacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yaz tatili sürecini Genç KOMEK Yaz Okulu’yla verimli bir şekilde tamamlayan KOMEK, eğitimlerde başarılı olan öğrencilere ödüllerini dağıtmaya başladı. Toplamda 43 bin 442 öğrencinin ödül aldığı Genç KOMEK’te ödüller arasında; dijital fotoğraf albümü, VR gözlük, kulaklık, kay kay, hediye kutusu, led masa lambası gibi yeni neslin sevdiği hediyeler yer alıyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın 31 ilçesinde yüz yüze; yurt içi ve yurt dışından çevrimiçi eğitimlerle Genç KOMEK Yaz Okulu’na katılan 53 bin 298 öğrencinin yaz tatilini dolu dolu geçirdiğini söyledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nun Balkanlar’da verdiği eğitimler tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’da çocuklarımın eğitimine destek olmak amacıyla yürüttükleri Genç KOMEK faaliyetlerini gönül coğrafyamız Balkanlar'da da aynı şekilde sürdürdüklerini belirterek, Kuzey Makedonya, Bosna Hersek ve Kosova’da 7 ila 14 yaş arası öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’den değerler eğitimine, geleneksel Türk sanatlarından spor eğitimlerine kadar dolu dolu bir yaz dönemi yaşadığını belirtti.
18.08.2022
Çerez Tercihleriniz
Sitemizin çalışması için zorunlu çerezleri kullanıyoruz. İzin verirseniz
ziyaret istatistikleri ve ilgi alanınıza uygun reklam gösterimi için de
çerez kullanmak istiyoruz. Tercihinizi dilediğiniz zaman
Çerez Ayarları'ndan değiştirebilirsiniz.
Ayrıntı için Çerez Politikası ve Aydınlatma Metni.
Zorunlu Çerezler
Oturum, güvenlik ve tercihlerinizin hatırlanması için gereklidir. Bu çerezler olmadan site çalışmaz, bu yüzden kapatılamaz.
Analitik Çerezler
Hangi haberlerin okunduğunu ve sitenin nasıl kullanıldığını anlamamızı sağlar. Toplu istatistik üretilir, kimliğiniz tespit edilmez.
Reklam Çerezleri
Reklamların ilgi alanınıza uygun seçilmesi ve aynı reklamın tekrar tekrar gösterilmemesi için kullanılır.