AFAD Konya İl Müdürü Yıldız Tosun, Denizli'ye Atandı
AFAD Konya İl Müdürlüğü’nü 15 yıldır yürüten ve 34 yıldır da AFAD çatısı altında görev yapan Yıldız Tosun, yeni görev yeri Denizli'ye atandı.
Başlık, özet ve etiketlerde arandı.
AFAD Konya İl Müdürlüğü’nü 15 yıldır yürüten ve 34 yıldır da AFAD çatısı altında görev yapan Yıldız Tosun, yeni görev yeri Denizli'ye atandı.
Konya'da doğaya sodyum sülfat, amonyum hidroksit, çeşitli atık yağ ve petrol ürünleri içeren 74 tank kimyasal atık bırakıldı.
Meram ilçemizde bulunan Yeni anaokulumuzdaki miniklerimize AFAD Gönüllülerimizle birlikte hazırladığımız “Afet ve Acil Durum Bilgi Kartlarını” hediye ettik.
Kardeş ülke Pakistan'da yaşanan sel afeti sonrası AFAD Başkanlığımız tarafından başlatılan yardım kampanyasına Konya Valiliğimiz Koordinatörlüğünde ve Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz koordinasyonunda hazırlanan 10.000 adet gıda kolisi tırlara yüklenerek Pakistan'a ulaştırılmak üzere Ankara'da bulunan TCDD 8.Bölge müdürlüğü Marşandiz deposuna dualarla gönderilmiştir.