ureticihaber.com
ureticihaber.com
EĞİTİM

Yunak'ta LGS Şampiyonları Ödüllendirildi

Yunak'ta 2024 LGS sonuçlarına göre Fen Liselerine yerleşen öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi.

Yunak'ta LGS Şampiyonları Ödüllendirildi
Paylaş:

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim görüp bu yıl Fen Liselerine yerleşen öğrenciler Yunak Belediyesi tarafından para ödülüyle taltif edildiler.

Yunak Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Subhan Günaltay ve Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Fen Lisesini kazanan öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Günaltay; "2024 LGS sınavında üstün başarı gösteren gençlerimizi büyük bir sevinç ve onurla kutluyorum. Bu başarı, sadece öğrencilerimizin değil, aynı zamanda ailelerinin, öğretmenlerinin ve tüm eğitim camiamızın ortak emeği ve çabasının bir sonucudur.

Tüm başarılı öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, onların bu başarılarını sürdüreceklerine her daim inanıyorum. Hep birlikte, ilçemizin eğitim seviyesini daha da yukarılara taşıyacağımıza olan inancım tamdır.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olan gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor ve başarıların devamını diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ise; Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin gündemde olduğu bir dönemde bu maarif ordusunun ilçedeki gençlere rol model olacağını belirterek LGS ilçe şampiyonlarını tebrik etti. İşcan, ayrıca desteklerinden dolayı Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay'a teşekkür etti.

Daha sonra nakdi yardımdan oluşan ödüller, Başkan Günaltay ve Milli Eğitim Müdürü İşcan tarafından öğrencilere hediye edildi.

Program, yapılan ikramlardan sonra sona erdi.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.