EĞİTİM

Yunak'ta Karne Sevinci

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Yunak'ta 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona ererken öğrenciler karnelerini aldı.

Yunak'ta Karne Sevinci

Yunak ilçe genelinde 38 okulda 357 öğretmen ve 1325 öğrenci, 2 haftalık tatile girdi. 2 hafta sürecek yarıyıl tatili, 20 Ocak - 04 Şubat 2024 tarihleri arasında olacak. İkinci yarıyıl eğitim öğretim dönemi 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak.

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, öğrencilerin yarıyıl karne sevincine Hacı Tekin Ilkokulunda ortak oldular. Yunak Hacı Tekin İlkokulu’nda öğrencilerin karnelerini dağıtan Kaymakam Pelvan, başarılı bir yarıyıl geçiren öğrencileri tek tek tebrik ederken, öğrencilerin başarısında özveri, azim, sabır ve gayretleriyle imzası olan öğretmenlere de teşekkür etti. Pelvan, eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini alan öğrencilere güzel ve verimli bir tatil geçirmelerini de diledi. Karnelerini Kaymakam Pelvan'ın elinden öğrenciler, büyük sevinç yaşadılar.

Karne töreni sonrası Kaymakam Özgür Pelvan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, İstiklâl Marşı törenine de katıldıktan sonra okul idarecileri ve öğretmenlerle dönem sonu değerlendirmesinde bulundular.

AdminAdmin