ASAYİŞ

Yunak’ta Irkçı ve Nefret Söylemlerİne Kim Dur Diyecek

Yunak’ta sosyal medya üzerinden haber yapan H.İ.S . adlı sosyal medya kullanıcı ırkçılık ve nefret söylemeleri ile dolu paylaşımları haber diyerek yayınlayarak adetda PKK/ PYD teröör örgütünün probagandasını yapmaktadı.

Yunak’ta Irkçı ve Nefret Söylemlerİne Kim Dur Diyecek

Yunak’ta  sosyal medya üzerinden haber yapan  H.İ.S . adlı sosyal medya kullanıcı  ırkçılık ve nefret söylemeleri ile dolu paylaşımları haber diyerek yayınlayarak PKK/PYD Terör örgütünün propagandasını yaparak  , Belediye meclis üyelerinin almış olduğu karar ile geçmişte Türkiye Cumhuriyeti'nin Siyasetine Büyük damga vurmuş Hayatını Devletine milletine davasına Adamış, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in isminin verildiği Bulvara Densizce hakaret ederek  vatan hainlerini öven paylaşımları yayınlayarak ilçede kaos oluşturmaya çalışmaktadır.

 Toplumda yeri olmayan lakin Günümüz sosyal medyası aracılığı ile kendini söz sahibi zanneden H.İ.S . adlı şahsiyete  Zülfü yâre dokunmadan şunları demek isterim ki  O yolun kararı bu milletin seçmiş olduğu bir birinden değerli meclis üyelerimiz tarafından alınmış bir karardır. Yola ismi verilen Şahsiyet Başbakan yardımcılığı yapmış, Bu günün Cumhur ittifakının ortağı  Milliyetçi Hareket partisinin kurucusu  Başbuğ Alparslan Türkeş’tir. Sosyal medya üzerinden haber yaparak para kazanan kişi ırkçılık yaparak   Meclis üyelerine  yakışıksız bir şekilde suçlamalarda bulunulmuş ve buna istinaden Devletin ilgili mercilerine suç duyurusunda bulunulmuştur. Yunak Kaymakamı sayın Özgür Pelvan ve Yunak Cumhuriyet Savcısı sayın Berşan Özdil, gereken soruşturmayı yapacağından şüphemiz yok, onun için İlçemizde   bin yıllardan beri kardeş akraba dost olunan bu milletin arasına fesat karıştırmak kimsenin haddine değildir. Kimsede bu kardeşliğe dil uzatamaz Herkes her şeyin farkındadır. Bunu besleyen kişilerde kendilerini sorgulaması lazım .  Bu tip paylaşımlara tepki göstermeyip sessiz kalan Belediye Başkanı , yardımcısı ve meclis üyelerinin tavrını kamu vicdanına bırakıyorum.

 

 

 

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

 

 

Resim önizlemesi

AdminAdmin