EĞİTİM

Yunak'ta 12. Sınıflara Moral Ve Motivasyon Kahvaltısı

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, YKS'ye hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen moral ve motivasyon kahvaltısına katıldı

 Yunak'ta 12. Sınıflara Moral Ve Motivasyon Kahvaltısı

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan ile birlikte YKS'ye hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen moral ve motivasyon kahvaltısında Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri ile kahvaltıda bir araya gelen Kaymakam Pelvan, sınavlara hazırlık, moral ve motivasyonla ilgili kendi hayatından örnekler verdi. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Kaymakam Pelvan, başarmanın en önemli şartının azim ve kararlılık olduğunu söyledi. İlçedeki tüm 12. Sınıf öğrencileri ile bir ayaya gelip sohbet edeceklerini ifade eden Pelvan, ayrıca üniversite adayı olan 12. Sınıflara yönelik çeşitli üniversitelere geziler düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Yunak Kaymakam Özgür Pelvan' ın yani sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürü Abdullah Tunçez, okul idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Öğrenciler, yapılan bu tür etkinlik ve yapılacak diğer faaliyetler için Kaymakam Pelvan'a teşekkür ederek ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

AdminAdmin