YEREL

Yunak’lı Öğrenciler Konya Kitap Günlerini Gezdi

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi buluşturan “Konya Kitap Günleri”, Selçuklu Kongre Merkezi’nde başladı.

Yunak’lı Öğrenciler Konya Kitap Günlerini Gezdi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kitap Günlerine, bu yıl da Yunak milli Eğitim öncülüğünde öğrenciler ve öğretmenler ile katılım sağlandı. Yunak'ta öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencileri üç otobüs halinde Kitap Günleri için Konya'ya gittiler. Öğrenciler, kitap fuarında hem kitap alış verişinde bulundular, hem de yazarlarla sohbet ettiler.

Resim önizlemesi

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan: "126 yayınevi ve 112 yazarın yer aldığı 10. Konya Kitap Günleri’nde öğrencilerimizi ilçeden alarak gün boyu kitapla buluşturan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimin böyle bir etkinlikte yer almasından dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Anadolu’nun en büyük ve kapsamlı kitap etkinliği olan Konya Kitap Günleri’nde öğrencilerimizin kitaplarla ve yazarlarla bir arada olmasını öğrencilerin okuma alışkanlığına katkı sunacağına inanıyorum" dedi.

Resim önizlemesi

Öğrenciler de bu tür etkinliklerin kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini belirterek ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek bizlere bu imkanı sunan herkese teşekkür ederiz dediler.

Resim önizlemesi

AdminAdmin