ureticihaber.com
ureticihaber.com
EKONOMİ

CHP’den Konya Barosuna Hayırlı Olsun Ziyareti

Konya Barosunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulunda Yeniden Konya Barosu Başkanı Seçilen Av. Oktay Unkur ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Konya İl Başkanı Refik Serttaş ve beraberindeki heyet, başarılar diledi.

CHP’den  Konya Barosuna Hayırlı Olsun Ziyareti
Paylaş:

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya İl Başkanı Refik Serttaş Konya Baro Başkanı Av. Oktay Unkur’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Yeniden Konya Barosu Başkanı seçilen Av. Oktay Unkur ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarı diliyoruz. Konya Barosunu İl Başkan Vekilimiz Ali Kaplan, MYK Üyemiz Fatma Gül, İl Kadın Kolları Başkanımız Maria Güneş, İl Disiplin Kurulu Başkanımız Av. Dilara Çobanoğlu, Selçuklu İlçe Başkanımız Ali Naci Çobanoğlu, Karatay İlçe Başkanımız Av. Ali Yücel ve Meram İlçe Başkanımız Halil Erdem Erdem ile birlikte ziyaret ettik. Son derece verimli geçen ziyarette, hukuk devleti, yargı bağımsızlığı, savunma hakkı ve adaletin güçlendirilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunulduk. Nazik ev sahiplikleri için Konya Barosu Başkanı Av. Oktay Unkur’a ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Konya Barosu Başkanı Av. Oktay Unkur, hayırlı olsun ziyaretine gelen CHP Konya İl Başkanı Refik Serttaş ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.