YEREL

Yıldızdoğan Akşehir’de Gönülleri Mest Etti

Millî Mücadelemizde Batı Cephesi Karargâhı göreviyle çok önemli bir rol üstlenen, taşındığı 24 Ağustos 1922 tarihi anısına her yıl düzenlenen, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Akşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Akşehir Onur Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Yıldızdoğan Akşehir’de Gönülleri Mest Etti

Mustafa Yıldızdoğan Konserine; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sevilen şarkılarını seslendirirken izleyenlerde Yıldızdoğan’a eşlik etti. Büyük ilgi olan konserde Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’da sanatçıya teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

 

ANADOLUNUN BAĞRINDAN ÇIKMIŞ BİR SANATÇI

Konserde konuşan Başkan Salih Akkaya; “Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan Anadolu’nun bağrından çıkmış, bizimde kendisiyle hısımlığımız var. Kadınhanı’mızın örnek köyündendir.  Akşehir’imize çok bağlandılar. Burada da çok akrabaları var.  Anadolu’nun bağrından çıkmış dedik ya, sesi yürekten geliyor ve onun içinde gönülleri hitap ediyor. Hepimizin gönlünü okşadı kendisini yürekten kutluyor teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin mili mücadelesinde Akşehir’imiz, bu topraklar çok önemli bir yer teşkil etmiştir. Millî mücadelede zafere giden yolda büyük katkılar vermiş zaferin kara kutusu Akşehir diyoruz. Onun için bu topraklar iyi ki var, bu memleket sevdası oldukça ezan sevdası ve bayrak sevdası oldukça canlarımız feda etmekten çekinmeyiz” ifadelerini kullandı.

HAYATLARIMIZIN RAHAT OLMASI İÇİN GÖRÜLLERİMİZ EKSİK OLMASIN

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’da sahnede asker selamı vererek operasyonlar da görev alan Mehmetçikler başta olmak üzere Emniyet camiasına da göndermede bulundu. “Bizleri sizlerle buluşturan Sayın Belediye Başkanımız Dr. Salih Akkaya Bey başta olmak üzere bütün misafirlerimize Allah’ın selamı üzerinize olsun” diye konuştu.

Sosyal medya mecralarına atıfta bulunan sanatçı Yıldızdoğan “Whatsapp, İnstagram, Tik-Tok gibi sizin dijital çağda hayatınızı rahat, her şeyi otomatik hale getiren ama gönülleri eksik hale getiren, en büyük eksik olan ne biliyor musunuz? Bir yerde huzurevi varsa, bir yerde yaşlı bakımevi varsa orada huzur, muhabbet ve sevgi yoktur. Biz analarımızla ve babalarımızla birlikte ebelerimizle dedelerimizle de birlikte yaşadık. Geleneklerimizi yabana atmayalım lütfen, atalarımızı bırakıp hayatlarımızı çöle çevirmeyelim.” ifadelerini kullandı.

 

 

AdminAdmin