GÜNCEL

Vali İbrahim Akın, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nın birinci döneminin sona ermesinin ardından Konya Valisi İbrahim Akın, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı , öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Vali İbrahim Akın,  Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

422Konya’da protokolü, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci döneminin sona ermesinin ardından okul ziyaretinde bulunarak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Resim önizlemesi

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 1. döneminin sona ermesiyle Konya genelinde öğrenciler karnesini aldı. Konya Valisi İbrahim Akın, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Ahmet Perihan Demirok İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencilerle bir araya geldi.

Resim önizlemesi

Öğrencilere karne ve hediyelerini veren Vali İbrahim Akın ve protokol üyeleri, öğrencilere başarılar diledi. Vali Akın, okulda düzenlenen karne dağıtımının ardından öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenleri tebrik etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin