YEREL

Türkiye Şampiyonu Oldu Akşehir’i Gururlandırdı

Geçtiğimiz günlerde, Türkiye Halter Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen “Türkiye Belediyeler Arası Halter Şampiyonası'nda” 1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü sporcularından Halil Ergün, 55 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu. Ergün’ün şampiyonluğunun ardından ilk durağı Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya oldu.

Türkiye Şampiyonu Oldu Akşehir’i Gururlandırdı

Türkiye Şampiyonu Halil Ergün’ün Başkan Akkaya’yı ziyaretinde, 1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel ile antrenör Murat Korkmaz da hazır bulundu.

Resim önizlemesi

Akşehir Belediyesi Başkanı Dr. Salih Akkaya şampiyonluk ziyaretinde Ergün’e şunları söyledi; “Türkiye şampiyonu olman bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bu anlamlı ziyaretin için teşekkür ediyorum. Ülkemizi, Konya’mızı, Akşehir’imizi temsil ettiğin için, bayrağımızı dalgalandırdığın için çok teşekkür ederiz. Katılacağın yarışmalarında üstün başarılar diliyorum.”

Türkiye şampiyonu sporcuyu yetiştiren antrenör Murat Korkmaz ve sporcu Halil Ergün, Başkan Akkaya’ya kendilerine ve halter sporuna verdikleri destek için teşekkür ettiler.

 

AdminAdmin