YEREL

Akşehir'de Tamamlanan Hizmetler Şükür Kurbanı İle Taçlandırıldı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Fen İşleri Müdürlüğü’nde hizmet veren personelleri ile bir araya geldi. Bugüne kadar tamamlanan hizmetler için ve motivasyon amacı ile şükür kurbanı kesildi.

Akşehir'de  Tamamlanan Hizmetler Şükür Kurbanı İle Taçlandırıldı

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen kurban kesimine, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel, Akşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü İzzet Çetin ve personeller katıldı.

Resim önizlemesi

“HEPİNİZ BU GÜNE KADAR SAMİMİYETLE VE GAYRETLE ÇALIŞTINIZ”

Kurban kesimi öncesi konuşan Başkan Akkaya; “Öncelikle bu zamana kadar olan çalışmalarınızdan dolayı siz değerli arkadaşlarıma tebrik ediyorum. Hepiniz belediyemize bugüne kadar güzel katkılar verdiniz. Samimiyetle ve gayretle çalıştınız. Bundan sonra yoğun bir çalışma bizi bekliyor. Allah nasip ederse hedefimiz planlanan işlerin büyük bir kısmını el birliğiyle bitirebilmektir. Çünkü biz büyük bir aileyiz, Akşehir Belediyesi güçlü bir belediyedir. Bu birlikteliğimizi, bu gücümüzü ilçemize yansıtacak bir ekibimiz var. Önümüzdeki yılın bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum. Şükür kurbanımız da buna vesile olur inşallah, Allah kabul etsin.” diye konuştu.

 

 

AdminAdmin