ASAYİŞ

Sahte İçki Operasyonu: 3 Gözaltı

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kaçak ve sahte alkollü içki üretimi ve satışı yapan 3 kişinin evinde yaptığı aramada, sahte içki üretiminde kullanılan çok sayıda ham madde ve malzeme ele geçirdi.

Sahte İçki Operasyonu: 3 Gözaltı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Polis ekiplerince ülkemizin ekonomisine ve insan sağlığına yönelik oluşturduğu tehdit ve zararlar nedeniyle son dönemlerde artış gösteren kaçak/sahte alkollü içki üretim ve ticaretine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

ÇOK SAYIDA SAHTE İÇKİ ÜRETİM MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ

Konya’ın Beyşehir ilçesinde Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin sahte alkol üretimi ile ilgili yaptığı çalışmalar kapsamında 3 şahsın evinde arama yapıldı.

Şüpheli şahısların evlerinde yapılan aramalarda 14 litre Etil Alkol, 30 litre farklı içkilerin aroması katılmış alkol ve çok sayıda alkol yapımında kullanılan malzeme ele geçirilerek el konuldu.

Sahte alkollü içki üretimi ve satışı yapan Ömer A., İbrahim Ü. ve Mehmet T. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

AdminAdmin