ureticihaber.com
ureticihaber.com
ASAYİŞ

Konya'da Doğal Gaz Fırını Alev Aldı 5 Kişi Yaralandı

Konya’nın Meram ilçesinde bir mesleki eğitim merkezindeki pasta ve tatlıcılık kursunda, sınav öncesi çalıştırılan doğal gaz fırını gaz sıkışması sonucu alev aldı. Meydana gelen parlamada 2'si usta öğretici, 3'ü kursiyer olmak üzere 5 kişi yanıklarla yaralandı.

Konya'da Doğal Gaz Fırını Alev Aldı 5 Kişi Yaralandı
Paylaş:

Meram’da pasta ve tatlıcılık kursunda yaşanan parlama, kursiyerlere korku dolu anlar yaşattı. Doğal gaz fırınında meydana gelen parlamada yaralanan 5 kişi tedavi altına alındı.Ateşbaz-ı Veli Mahallesi Toros Sokak’taki mesleki eğitim merkezinde saat 15.00 sıralarında, pasta ve tatlıcılık kursunda sınav öncesi doğal gaz fırını çalıştırıldı. Fırında gaz sıkışması sonucu aniden alevli bir parlama meydana geldi.

Parlamada 2'si usta öğretici, 3'ü kursiyer olmak üzere 5 kişinin vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulans ve kendi araçlarıyla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.