SPOR

HÜMA’ın Bileğini Bükemediler

Konya’da Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilek güreşi müsabakalarında Hüma Okulları öğrencileri büyük başarı gösterdi. Müsabakalarda Hüma Okulu öğrencileri bir çok madalya aldı.

HÜMA’ın Bileğini  Bükemediler

Okulların büyük ilgi gösterdiği  bilek güreşi yarışmalarında kızlarda, Hüma Okulu’ndan  Yağmur Türkmen 55kg da sağ-sol kol Konya Şampiyonu olurken  Buse Taşpınar, 55kg da sağ-sol kol Konya 2.si, Aleyna Naciye Çavunt 55kg da sağ-sol kol Konya 3.sü oldu. Ceren Çetin de 65kg da sağ-sol kol Konya 2.liğini kazandı. Erkelerde, ise yine Hüma öğrencilerinden Hüseyin Küçükçelebİ 60kg da sağ-sol kol Konya Şampiyonu oldu.

Diğer taraftan Konya’da okullar arasında düzenlenen Kick Box Point Fighting müsabakarın da ise Hüma’dan Batuhan Pekmezci 84kg Konya Şampiyonluğu kazandı. Hüma Okulları  Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, öğrencilerinin eğitimde gösterdiği başarıyı sporda da gösterdiğini söyledi. Türkiye’nin dört bir tarafında ve özellikle Konya’da bir çok branşta düzenlenen yarışmalara Hüma okulları olarak katıldıklarını belirten Birekul, ‘’ Öğrencilerimiz tüm spor branşlarında başarılı bir şekilde faaliyet gösteriyor. Bu başarılarında katıldıkları yarışmalardan aldıkları madalyalarla taçlandırıyor. Öğrencilerimrzi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum’’ diye konuştu.

AdminAdmin