SİYASET

Saadet Partisi Merkez İlçelerin Adaylarını Belirledi

Saadet Partisi Karatay ve Selçuklu Belediye Başkan Adayları belli oldu

 Saadet Partisi Merkez İlçelerin Adaylarını Belirledi

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel, Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa İsen oldu. Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam tarafından adaylık onay belgeleri İl Binasında kendilerine teslim edilen Güzel ve İsen, seçim çalışmalarına başladı.

Resim önizlemesi

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad GÜZEL kimdir?

1990’da doğdu. İlköğreniminin ardından Karatay Enderun Fen Lisesi’nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünü tamamladı. Anadolu Gençlik Derneği Karatay Temsilciliği’nde çeşitli görevlerde bulundu. Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları ve Karatay İlçe Teşkilatı’nda Başkan Yardımcılıkları yaptı. Isıtma, soğutma ve havalandırma alanında kendi firmasını kurdu. Önemli projelere imza attı. Faaliyetlerine devam etmektedir. İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Resim önizlemesi

Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa İSEN kimdir?

1988’de Konya’nın Selçuklu ilçesinde doğdu. İlköğreniminin ardından Enderun Fen Lisesi’nden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü tamamladı. Anadolu Gençlik Derneği’nde Üniversite ve Bölge Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2012 – 2018 yılları arasında yurtiçi ve yurtdışındaki önemli altyapı ve üstyapı projelerinde çalıştı. 2020 yılından bu yana kendi firmasında faaliyetlerine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve Rusça bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

AdminAdmin