YEREL

Hasan Kılca: Hep Birlikte Daha Güzel İşlere İmza Atacağız

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Hasan Kılca, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Karatay’da rekor bir oyla seçimi yeniden kazanmak istediklerini belirtti.

Hasan Kılca: Hep Birlikte Daha Güzel İşlere İmza Atacağız

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, esnaf ziyareti yaptı.

BAŞKAN HASAN KILCA, ESNAFI TEK TEK DİNLEDİ TALEPLERİNİ ALDI

Resim önizlemesi

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Türk, İsmail Çetin ve Mehmet Ali Ertavukçu ile Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri Ertan Gökerik ve Mustafa Küçükiplikçi’nin de eşlik ettiği program kapsamında Başkan Hasan Kılca ile İlçe Başkanı Mehmet Genç; Şerafettin Caddesi, Alâaddin Caddesi ve Mevlana Caddesi üzerindeki esnafları tek tek ziyaret etti.

Söz konusu ziyaretlerde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan, bölge esnafının talepleri ve mahallelerinin eksikliklerini de istişare eden Hasan Kılca ile Mehmet Genç; söz konusu taleplerin değerlendirilip hayata geçmesi için de görüş alışverişinde bulundular.

HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Resim önizlemesi

31 Mart’ta Yerel Yönetimler Seçimleri ile birlikte belediyeleri yönetecek isimlerin belirleneceğini hatırlatan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca,

“Bugüne kadar şehrimiz ve ilçemiz birçok önemli hizmet kazandı. Yapılan tüm hizmetlerde değerli hemşehrilerimizin de kıymetli payı var. Onların dua ve destekleri olmasa bunlar elbette yapılamazdı. Konyamız bu bağlamda AK Parti Belediyeciliği dönemiyle çok büyük bir gelişme gösterdi ve nice hizmetlerle vatandaşlarımız buluşmuş oldu. Karatay ilçemiz de bundan en çok pay alan ilçelerimizden birisi. Yeni dönemde de inşallah yine hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

AK PARTİ, İLHAMINI MİLLETTEN ALAN, MİLLETİN DERDİYLE DERTLENEN BİR SİYASAL HAREKETTİR

Resim önizlemesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de 31 Mart Yerel Seçimleri’nin önemine değindi.

İlçe Başkanı Mehmet Genç şunları aktardı; “Bizim istikametimiz milletin verdiği bir siyasal harekettir. AK Parti ilhamı milletten alan, milletin derdiyle dertlenen bir siyaset harekettir. Biz, ülkemizi, memleketimizi, insanımızı çok seviyoruz. Cumhur İttifakı'nın, AK Parti’nin farkı bu. İnşallah aynı yolda devam edeceğiz. Biz memleketin derdiyle ilgilenen, milletin meselelerini konuşan parti olmayı sürdüreceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı milletimiz de tüm adaylarımıza teveccüh gösterecek ve adaylarımız rekor oy oranlarıyla seçilerek hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edecekler.”

Şerafettin, Alâaddin ve Mevlana Caddeleri üzerinde faaliyetlerini yürüten esnaflar ile vatandaşlar da Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’e, ilçe teşkilat mensuplarına ve belediye meclis üyelerine ilgi, alakaları ve belediyenin hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

AdminAdmin