ureticihaber.com
ureticihaber.com
SİYASET

Saadet Partisi, Gazze’ye Yardım Gemileri Göndermeye Hazırlanıyor

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, partisinin Gazze’ye yardım ulaştırmak amacıyla kendi organizasyonlarıyla gemi göndermeye hazırlandığını duyurdu.

Saadet Partisi, Gazze’ye Yardım Gemileri Göndermeye Hazırlanıyor
Paylaş:

. Demirel, "Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arıkan, Genel İdare Kurulu üyeleri, il başkanları ve Milli Görüşçü Kuruluşlar (MİLKO) şube başkanlarının katıldığı toplantıda, Gazze’ye kendi gemilerimizi göndereceğimizi açıkladı. Bu doğrultuda teşkilatlarımız hazırlıklarını sürdürüyor," dedi.

Resim önizlemesi

Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Mahmut Arıkan’ın, "Kaptan Saadet, Rotamız Gazze" sloganıyla önemli bir açıklama yaptığını hatırlatan Demirel, "Uluslararası kamuoyunun desteğiyle büyük bir yardım filosu en kısa sürede yola çıkacak. Bu filoda yer alacak Türkiye çıkışlı gemiler; Saadet Partimizin öncülüğünde organize edilecek," ifadelerini kullandı.

 

Gazze için yürütülen hazırlıkların hızla devam ettiğini vurgulayan Demirel, "İnşallah Gazze gönüllüsü kardeşlerimizin destekleriyle yardım gemilerimizi en kısa sürede Gazze’ye ulaştıracağız. Ne yazık ki Gazze’de 670 gündür kan ve gözyaşı dinmiyor, bu soykırıma dur demek için bizlerde böyle bir çalışmanın startını verdik." dedi.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.