YEREL

Muhtarlardan Mehmet Baykan’a Ziyaret

Karatay Muhtarlar Derneği on kişilik bir heyet ile birlikte Konya Milletvekili Mehmet Baykan’ı ziyaret etti. Ziyarete mahalleler ile ilgili projeler ele alınırken, projelerin hayata geçirilmesinde izlenecek yollar belirlendi.

Muhtarlardan Mehmet Baykan’a Ziyaret

 

Ziyarette hazır bulunan Karatay Muhtarları Dernek Başkanı Ali Eken, Ağsaklı Mah. Muhtarı Kamuran Özkan, Yarma Mah. Muhtarı Mehmet Ünal, Karakaya Mah. Muhtarı Kerim Karakaya, Ortakonak Mah. Muhtarı Ali Can, Obruk Mah. Muhtarı Reşit Dağlı, Katrancı Mah. Muhtarı Mustafa Çetin, İsmil Mah. Muhtarı Ramazan Akın, Hayroğlu Mah. Muhtarı Nafi Çokbilir, Ovakavagı Mah. Muhtarı Yüksel Ünlü Mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve taleplerini dile getirdiler.

Resim önizlemesi

Görüşmenin ardından Heyet Mehmet Baykan ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde Nöbetçi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Sayın Refik Tuzcuoğlu ile bir görüşme sağladı ve taleplerini Sayın Tuzcuoğlu’na aktardılar. Yapılan görüşmelerin ardın Meclisten ayrılan heyet Sayın Baykan’a ve Tuzcuoğlu’na yakın ilgilerinden ötürü teşekkür ettiler.

Resim önizlemesi

Mecliste gündeme gelen konuların takibi ve sonuçlandırılması amacı ile Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan başkanlığında Konya’da bulunan Devlet ve Su İşleri 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp ile görüşerek Mahallerinde olan sorunları ileterek çözümü hakkında istişarelerde bulundular.

 

Yapılan görüşmeler sonunda Milletvekili Mehmet Baykan, kendisine ziyaret gelen muhtarlar heyetine teşekkür ederek Konya’da yapılacak her türlü projeye destek olacaklarına vurgu yaptı.

AdminAdmin