GÜNCEL

Merhaba Gazetesi'nde Halid Şen güven tazeledi

Merhaba Gazetesi, Merhaba İletişim Yayıncılık A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Merhaba Gazetesi'nde Halid Şen güven tazeledi

Merhaba Gazetesi, Merhaba İletişim Yayıncılık A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Gazete binasında gerçekleştirilen toplantıya şirket ortakları ve Bakanlık temsilcisi katıldı. Raporların okunmasının ardından yapılan seçimde 2019 yılından beri “İmtiyaz Sahibi” olarak görev yapan Halid Şen, Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek güven tazeledi. Merhaba İletişim Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Halid Şen, gazete ortaklarına destekleri için teşekkür ederek yeni dönemde yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

adsiz-002.jpg

MERHABA.TV YAYIN AĞI GENİŞLİYOR

 

Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde gazete haber ve içerik kalitesinin artması noktasında ve ek yayınlar hususunda pek çok çalışma yaptıklarını ifade eden Halid Şen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Akademik Sayfalar ve Merhaba Şehir dergimiz önceki dönemlerde yaşanılan sorunların aksine düzenli olarak yayın yapıyor ve şehrimizin kültür hayatına katkıda bulunuyor.

adsiz-003.jpg

Akademik Sayfalar 21. cildini tamamladı, Merhaba Şehir dergisi 92. sayısı bayilerimizde satışta. Gazetemiz eleman ilanları noktasında da en dolu içerik ile şehrin ihtiyaçlarını gidermektedir. Basılı yayıncılıktaki öncü rolümüzü ‘yeni medya’ yatırımlarımızda da sürdürüyoruz. Uzun süredir merhaba.TV markası ile ürettiğimiz orijinal içerikler yüzbinlerce kişiye ulaşıyor. Gazete binamıza kurduğumuz yeni stüdyomuzda spor, siyaset, kültür sanat ve pek çok alanda özgün ve kaliteli içerikler üretmeye başlıyoruz.”

adsiz-005.jpg

MERHABA HABER İNTERNETTE 1 NUMARA

Özel içerik ve profesyonel çalışma ile Merhaba Gazetesi sosyal medya hesaplarının Konya’nın en çok ziyaret edilen ve etkileşim alan sosyal medyalarından biri haline geldiğinin altını çizen Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gazetemizin haber servisinin ürettiği kaliteli içerikler, hem haber hem de video olarak yüzbinlerce kişiye ulaşıyor. Bazı video ve haberlerimiz milyonlarca kişiye ulaştı. Ocak ayında internet sitelerinin trafiğini ölçüm yapan bağımsız kurumların yaptığı araştırmaya göre merhabahaber.com internet sitesi, Konya’da yayın yapan gazeteler arasında en yakın rakibine 8 kat fark atmıştır. Uzun süredir verdiğimiz emeğin rakamlara da yansıması bizleri memnun etmiştir. Bu yükselen grafiğin baş aktörleri, ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” 
 KAYNAK: Merhaba Gazetesi 

AdminAdmin