ASAYİŞ

Market Sahibi Uyuşturucu Satıcısı Çıktı

Konya’da Narkotik ekiplerinin zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bir markete yapılan baskında uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda uyuşturucu satıcılığı yapan 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Market Sahibi Uyuşturucu Satıcısı Çıktı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, piyasaya uyuşturucu süren ve sokak satıcılığı yapan şahısların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Narkotik ekipleri Karatay  İlçesi Hamzaoğlu Mahallesinde gençleri zehirleyen uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bir markette uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti.

İş yerine yapılan baskında bir miktar Eroin Maddesi, Metamfetamin Maddesi, 26 Adet Sentetik Ecza Maddesi, uyuşturucu ticaretinde kullanılan bir adet Hassas Terazi ve uyuşturucu madde paketlemede kullanılan materyaller ele geçirildi. İş yeri sahibi Ahmet K., oğlu M.Ali K. ve arkadaşları Zeynep Ç., Mustafa S. ve Elif Ç. gözaltına alındı.

BASKIN YAPILAN EVDE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik ekipleri tarafından zehir tacirlerine yönelik yapılan çalışmalarda kapsamında Karatay İlçesi Karaaslandede Mahallesinde bir evde uyuşturucu madde satıldığı tespit edildi. Eve yapılan baskında 8.800 kullanımlık Sentetik Kannabinoid Maddesi, 16 adet Sentetik Ecza Maddesi, 4 adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili Hüseyin G. gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK/NAKLETMEK VE KULLANMAK SUÇLARINDAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan 6 şahıstan Ahmet K., M.Ali K., Zeynep Ç. ve Hüseyin G. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada uyuşturucu ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.

AdminAdmin