YEREL

Malezya Konya’da Acentelere Anlatıldı

Malezya Turizm Bakanlığı Tanıtma Kurulu İstanbul Ofisi, Pandemi sonrası ilk tanıtım toplantısı gezisini Konya'ya yaptı.

Malezya Konya’da Acentelere Anlatıldı

Geçtiğimiz gün bir Otelde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Malezya Türkiye Turizm Tanıtım Ofisi Direktörü Norlizah Jahaya, Pazarlama Müdürü İbrahim Çağrı Sağlık katılırken, Konya’dan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, Türk Hava Yolları Konya Satış Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu ile uluslararası çalışan turizm firmalarının yetkilileri hazır bulundu.

Resim önizlemesi

Malezya Türkiye Turizm Tanıtım Ofisi Pazarlama Müdürü İbrahim Çağrı Sağlık’ın yaptığı sunumda Malezya’nın seyahat ve tatil programlarıyla önemli avantajlar anlatıldı. Anadolu halkının yapısının Malezya'yı ziyaret etmek için çok uygun olduğunu söyleyen Sağlık, sunumunda birbirinden ilginç tatil lokasyonlarını detaylı şekilde tanıtarak tüm bölge insanının tatil programı içinde Malezya’nın da bulunmasının önemli bir avantaj olacağının altını çizdi.

Resim önizlemesi

Toplantı sonrası Malezya Türkiye Turizm Tanıtım Ofisi Direktörü Norlizah Jahaya, TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan ve Türk Hava Yolları Konya Satış Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu’na plaket taktim etti.

AdminAdmin