FUTBOL

Konyaspor'un Değil Ümraniyespor'un Kahramanı Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Ümraniyespor evinde Konyaspor'u ağırladı. Kritik karşılaşmada taraflar sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Konyaspor'un Değil Ümraniyespor'un Kahramanı Oldu

Ümraniye Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip 62. dakikada Kahraman Demirtaş'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Konyaspor'da Mame Diouf 82. dakikada skoru eşitlerken Ümraniyespor'da Onur Ayık skoru 2-1'e getirdi. Konyaspor'da sözü Soner Dikmen söyledi. 2-2-

Konyaspor puanını 35 yaptı.

Düşme hattında yer alan Ümraniyespor 23 puana yükseltti.

58. dakikada Sekidika'nın uzaktan şutu yerden sekerek kaleye yöneldi ancak Sehiç gole izin vermedi.

ÜMRANİYE GOLÜ BULDU

62. dakikada gelişen Ümraniyespor atağında sol kanatta topla buluşan Sekidika, içe doğru kateden Mrsic'i gördü. Mrsic kale sahası çizgisine indi ve ceza sahasına topu ortaladı. Konyaspor'da savunma oyuncusu Kahraman ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi ve Ümraniyespor 1-0 öne geçti.

DİOUF OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

82. dakikada Robert Muric, sağ kanatta topla buluştu ve arka direğe doğru güzel bir orta yaptı. Topu takip eden  ve oyuna sonradan giren Mame Diouf fileleri havalandırdı ve skora denge geldi: 1-1

KAHRAMAN'DAN BÜYÜK HATA

90. dakikada Ümraniyespor sahasından uzun topla çıkmak istedi Konyaspor yarı sahasında Kahraman topu kafayla kaleci Sehic'e göndermek istedi ama pasın şiddetini ayarlayamayınca Onur Ayık araya girdi ve fileleri havalandırarak skoru 2-1'e getirdi. Uzatmalarda  Soner Dikmen son sözü söyledi  2-2 berabere bitti.

.

AdminAdmin