SPOR

Konyaspor'dan iddialı Beşiktaş çıkışı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile eşleşen Konyaspor'da Asbaşkanı Oktay Dalkıran, Beşiktaş eşlemesini değerlendirdi. Tarih tekerrürden ibaret olduğunu belirten Dalkıran, Beşiktaş’ı eleyerek kupada mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Konyaspor'dan iddialı Beşiktaş çıkışı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna kayıpsız devam eden TÜMOSAN Konyaspor, son 16 turunda deplasmanda Sivasspor'u mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Bugün çekilen kurada Yeşil - Beyazlılar, çeyrek finalde Beşiktaş ile eşleşti.

Çeyrek finalde Beşiktaş eşleşmesini değerlendiren Konyaspor Asbaşkanı Oktay Dalkıran, " Türkiye Kupası’nda çeyrek finale kalan 8 takımı da tebrik ediyorum. Kupa da rakibimiz olan Beşiktaş ile ligde de oynayacağız. Güzel maçlar olacağını düşünüyorum. Taraftarımıza da dün oynanan lig müsabakasında göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Kupası'nın hedefleri arasında önemli yer yere sahip olduğunu söyleyen Dalkıran, "Bizim öncelikli hedefimiz Süper Lig’de yukarı sıralara çıkmak, önümüzdeki sezon yeni yapılanma ile önceki senelerdeki başarılarımızı tekrarlamak. Ayrıca Türkiye Kupası da hedeflerimiz arasında önemli bir yere sahip. Türkiye Kupası herkesi heyecanlandıran bir organizasyon. Tarih tekerrürden ibaret. İnşallah Beşiktaş’ı eleyerek kupada mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 
AdminAdmin