SPOR

Konyaspor, İstanbulspor Deplasmanına 3 Puan İçin Çıkacak

Konyaspor, Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında yarın İstanbulspor’a konuk olacak. 13.30’da başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Hafta içinde ağır bir yenilgi alan Kartal, yarınki maçı kazanarak hem kendini affettirmek, hem de ateş hattından çıkmak istiyor

Konyaspor, İstanbulspor Deplasmanına 3 Puan İçin Çıkacak

Konyaspor, Bu Gün İstanbul’da kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Süper Lig’de ikinci devre bugün, yarın ve pazartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak. TÜMOSAN Konyaspor, yarın son sırada yer alan İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılığını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Halil Umut Meler, Ankaragücü maçında uğradığı saldırı sonrasında yarınki maçta düdük çalarak sahalara dönüş yapmış olacak.

KONYASPOR’da hem sarı kart cezalısı, hem de omzundan sakatlığı bulunan Adil Demirbağ bu maçta forma giyemeyecek. Hafta içi mesaisinde Fenerbahçe’ye 7-1 gibi ezici skorla mağlup olan Anadolu Kartalı, son sırada ligde kalma savaşı veren İstanbulspor’u devirerek hem kendini affettirmek, hem de düşme hattından çıkarak az da olsa nefeslenmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda Hakan Keleş’in ayrılığı sonrasında teknik direktör arayışları devam ederken, temsilcimiz İstanbulspor karşısına son dakika gelişme olmaması durumunda Altyapı Sorumlusu Hakan Ünal yönetiminde çıkacak. Konyaspor yönetimi de kritik mücadele öncesi futbolcularla bir araya gelerek moral aşılarken, İstanbulspor maçı öncesinde futbolculara olan güvenlerini dile getirdiler.

AdminAdmin