GÜNCEL

Konyagiad’dan Konya İl Emniyet Müdürü Karabulut’a Ziyaret

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu, Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’u Makamında Ziyaret Etti.

Konyagiad’dan Konya İl Emniyet Müdürü Karabulut’a Ziyaret

Ziyarete Konya Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Baykara, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Yaşar, İbrahim Kayhan, Nihat Ekmekci, . Arif Talha Olçar ve Yüksek İstişare Başkan Yardımcısı Nedim Selek Katıldı.

Konya'nın huzur ve güvenliği için özveriyle çalışan Emniyet Teşkilatı'na teşekkür eden Korkmaz, "Konya'da huzur ve güvenliğin sağlanması, kentimizin ekonomik ve sosyal kalkınması için çok önemlidir. Emniyet Teşkilatımız, bu görevi başarıyla yerine getirmeye devam etmektedir. Biz de KONYAGİAD olarak, Emniyet Teşkilatımız ile işbirliği içinde, Konya'mızın daha güvenli bir şehir olması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi.

Konya İl Emniyet Müdürü  Mahmut Karabulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabulut, "Konya'nın huzur ve güvenliği için, her kurum ve kuruluşla işbirliğine hazırız. KONYAGİAD gibi, genç ve dinamik bir kuruluşun desteğini almak bizim için çok önemli. Bu işbirliğinin, Konya'mızın daha güvenli bir şehir olması için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." diye konuştu.

AdminAdmin