ASAYİŞ

Konya'da Sokak Satıcıları Polis Kıskacında

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinin yanısıra il genelinde birbiri ardına yaptığı başarılı operasyonlarla zehir tacirleri ve sokak satıcılarına karşı verdiği amansız mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Konya'da Sokak Satıcıları Polis Kıskacında

Edinilen bilgiye göre; Cihanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gençleri zehirlemek isteyen sokak satıcısını ikametinde uyuşturucu madde paketlerken suç üstü yakalayarak gözaltına aldı.

KONYA'DA SOKAK SATICILARI POLİS KISKACINDA

Polis ekipleri yaptığı çalışmalarda daha önceden Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmaktan suç kaydı bulunan Metin Erdoğan isimli sokak satıcısını takibe aldı. Şahsın şehir dışından getirerek piyasaya uyustucu madde süreceği bilgisi edinen ekipler, şahsi yakalamak için ikametgah adresine operasyon düzenledi.

Cihanbeyli İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan adrese yapılan operasyonda Metin Erdoğan piyasaya sürmek için uyuşturucu maddeleri küçük paketler halinde hazırlarken suç üstü yakalandı. İkamette yapılan detaylı aramada 110 gram metamfetamin maddesi, 170 adet uyuşturucu hap maddesi, 2 adet skunk bitkisi ile bir adet hassas terazi ele geçirilerek el konuldu.

Konya'da sokak satıcıları polis kıskacında

Daha önceden hakkında kasten yaralama , uyuşturucu madde ticareti yapmak, hırsızlık gibi pek çok suçtan kaydı bulunan Metin Erdoğan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AdminAdmin