EĞİTİM

Konya'da öğrencilere ücretsiz yemek verilecek

Konya'daki öğrencilere bu tarihten itibaren ücretsiz yemek verilecek. Ücretsiz yemek verilecek öğrencilerle ilgili detaylar belli oldu.

Konya'da  öğrencilere ücretsiz yemek verilecek

‘Ücretsiz Yemek’  İçin planlama toplantısı yapıldı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, ilçe milli eğitim müdürleri ile 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci döneminden itibaren çeşitli eğitim kademelerinde verilecek ücretsiz yemek hizmeti planlama toplantılarını gerçekleştirdi. 

İl Millî Eğitim Müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve merkez ilçelerin ilçe milli eğitim müdürleri ile yüz yüze toplantı yapan İl Müdürü, diğer ilçelerin müdürleri ile çevrim içi yöntemle bir araya geldi. 

Konya'da bu tarihten itibaren öğrencilere ücretsiz yemek verilecek

 

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit toplantılarda özellikle okul öncesindeki öğrencilere öncelik vererek Millî Eğitim Bakanlığının öngördüğü tüm öğrencilere 2. dönemin başladığı 6 Şubat tarihinde ücretsiz yemek hizmetinin verileceğini ifade etti. Yiğit İlçe millî eğitim müdürlerinden bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Ağırlıklı olarak taşımalı eğitim kapsamındaki ve pansiyonlarda kalan öğrencilerin yararlandığı ücretsiz yemek desteğinden, 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başlangıcından itibaren anasınıfı, anaokulu, yatılı bölge ortaokulları, taşıma merkezi olan pansiyonlu ortaokullar, sayısı 200’ün altında olan taşıma merkezi okulların tamamında eğitim gören tüm öğrenciler ile sayısı 200’ün üzerinde olan taşıma merkezi okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler faydalanacak.

GABER MERKEZİ 

AdminAdmin