ASAYİŞ

Konya’da 138 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan 14 Şahıs Operasyonlarla Yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aralarında 20 yıldan fazla kesinleşmiş hapis cezası olan şahısların da bulunduğu 14 kişiyi operasyonlarla yakaladı. Yakalanan şahısların toplam 138 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşıldı.

Konya’da 138 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan 14 Şahıs Operasyonlarla Yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri kasten öldürme, hırsızlık, yağma, silahla tehdit gibi çeşitli suçlardan aranması olan 14 şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Konya’nın merkez ilçelerinde gizlendikleri adreslere operasyon düzenleyen ekipler aranması olan şahısları yakaladı.

Hakkında yağma suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.C. isimli şahıs polis ekiplerinin tespit ettiği adreste kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Y. isimli şahsın da gizlendiği adresin tespit edilmesinin ardından düzenlenen operasyonla yakalandı.

  Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonlarla aranması olan 14 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların hırsızlık suçundan 73 yıl, yağma suçundan 20 yıl, kasten öldürme suçundan 18 yıl ve diğer suçlardan 27 yıl olmak üzere toplam 138 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.

Yakalanan şahıslardan 8’i cezaevine gönderilirken 6 şahıs adli makamlara teslim edildi.

AdminAdmin