ASAYİŞ

Konya Polisinden Kaçakçılara Darbe

Konya Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor. KOM ekiplerince yapılan çalışmalarda piyasa değeri 15 milyon TL olan tütün mamulü, ruhsatsız silah, kaçak akaryakıt ele geçirildi. 13 şahıs gözaltına alındı.

 Konya Polisinden  Kaçakçılara Darbe

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Selçuklu, Karatay ve Ereğli ilçelerinde kaçak sigara üretimi ve satışı yapıldığı tespit edilen 4 işyeri, 1 ev ve 3 araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 2 milyon 375 bin adet doldurulmuş sigara, 350 paket gümrük kaçağı sigara, 1.105 litre kaçak akaryakıt, 6.635 gr. doğal kehribar taşı, 4.200 gr. doğal fil dişi, 37 adet kehribar tespih ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 9 şüpheli gözaltına alındı.

26 ADET RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Seydişehir İlçesinde 3 ev ve 2 işyerinde yapılan aramalarda 26 adet ruhsatsız tabanca, 26 adet tabanca şarjörü ve çok sayıda fişek ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.

KOM ekiplerince gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

AdminAdmin