YEREL

Karatay Belediye Spor Kulübü'nden Türkiye İkinciliği

Karatay Belediyesi Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Ankara'da düzenlenen Türkiye Açık Hava Puta Şampiyonası’nda Türkiye ikinciliği elde etti.

Karatay Belediye Spor Kulübü'nden Türkiye İkinciliği

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kulübün son yıllarda önemli başarılar elde ettiğinin altını çizerek söz konusu başarıda emeği olan herkesi kutladı. 

Karatay Belediye Spor Kulübü, yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda şampiyonalarda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası’na katılan Karatay Belediye Spor Kulübü oyuncusu Abdürrahim Sami Cankurt, Türkiye 2’ncisi oldu. 

SPORCULARIMIZI BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediye Spor Kulübü’nün özellikle son yıllarda önemli başarılar elde ettiğinin altını çizerek, söz konusu başarıda emeği olan herkesi tebrik etti.
Karatay Belediyesi olarak gençlik ve spora yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediye Spor Kulübümüz, birbirinden önemli başarılar elde ediyor. Bu, bizlerin çabasının boşa gitmediğinin önemli bir kanıtı. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Onların gösterdiği azim ve disiplinin, gelecek nesillerin spor alanında da başarılı olabileceğini göstermektedir. Aynı zamanda, bu başarıyla genç sporcularımızın özgüvenlerinin artmasına ve daha da ileri gitme motivasyonlarının yükselmesine katkı sağladığına inanıyoruz. Bu vesileyle Açık Hava Puta Şampiyonası’nda Türkiye İkinciliğini elde eden Abdürrahim Sami Cankurt’u ve kulübümüzün yöneticilerini ve antrenörlerini kutluyorum. İnşallah bugün olduğu gibi gelecekte de bu alanda daha büyük hedefler koyarak hep birlikte başarılar elde etmeye Karatay’ı sporda marka yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin