SPOR

İlhan Palut Konya'ya Teşekkür Etti

Konyaspor’da görev yapan Hataylı teknik adam İlhan Palut deprem sonrası gösterdiği hassasiyet ve yardımlaşma nedeniyle Konya’ya teşekkür etti.

İlhan Palut Konya'ya Teşekkür Etti

Konyaspor’da görev yapan Hataylı teknik adam İlhan Palut deprem sonrası gösterdiği hassasiyet ve yardımlaşma nedeniyle Konya’ya teşekkür etti. Palut, “Konya'daki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Kimi aradıysam, kimden rica ettiysem depremzede vatandaşlarımız için yardımcı oldu. Allah onlardan razı olsun." diye konuştu Depremle ilgili duygu ve düşüncelerini Radyospor’a paylaşan Hataylı teknik adam, "Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.

ilhan-palut-konyaspor-1673885298-100152.jpg

 

Hataylıyım fakat 2-3 yıldır Hatay'da yaşamıyorum, ancak yakın arkadaşlarımızdan, ilkokul arkadaşlarımızdan sosyal çevremizdeki birçok insandan kötü haberler aldık. Gökhan Zan ile mesajlaştık; kendisi büyük mücadele içerisinde Allah ondan razı olsun. Volkan Hoca ile görüştük ama o da yoğun bir program içerisinde, ondan da Allah razı olsun. Herkesten Allah razı olsun. Gerçekten kadir şinas bir milletiz, hangi şehirli olduğumuzun, hangi inanca sahip olduğumuzun bir önemi yok. Yardım noktasında birlik beraberlik içerisinde olduk. Bu yaralar sarılana kadar o bölgedeki depremzede vatandaşlarımızı unutmayalım. imkanı olan vatandaşlarımız depremzede vatandaşlarımıza yardımı rutin hala getirmeliyiz.

AdminAdmin