SPOR

Konyaspor'da transferde hareketli saatler

Transfer döneminde kadrosunu 4’ü yabancı, 1’i yerli olmak üzere toplam 5 isimle güçlendiren Konyaspor, Hatayspor’un başarılı sağ kanat futbolcusu Ayoub El Kaabi’yi gündemine aldı.

Konyaspor'da transferde hareketli saatler

Konyaspor iç transferde kaleci İbrahim Sehic ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Konyaspor'a Erzurumspor'dan transfer edilen ve kaptanlık pozisyonuna kadar yükselen İbrahim Sehic en az 2 yıl daha yeşil beyazlı formayı giyecek.

140.jpg

Türkiye kariyerine 2012 yılında Mersin İdmanyurdu ile başlayan Sehic, 2018-20200 yılları arasında ise Erzurumspor’da forma giydi. 2020-2021 sezonu başında Konyaspor’a gelen ve takım kaptanlığına yükselen 34 yaşındaki kaleci, hem performansı hem de karakteriyle göz doldurmuştu. Bosna Hersek Milli Takımı kalesini de koruyan Sehic, şu ana kadar yeşil-beyazlı formayla 87 karşılaşmaya çıkarken, bu maçların 28’inde kalesini gole kapatmayı başardı.

KARTAL’IN YENİ GÜNDEMİ AYOUB EL KAABİ

Transfer döneminde kadrosunu 4’ü yabancı, 1’i yerli olmak üzere toplam 5 isimle güçlendiren Konyaspor, Hatayspor’un başarılı sağ kanat futbolcusu Ayoub El Kaabi’yi gündemine aldı. Konyaspor yönetimi, futbolcunun menajeri ve kulübüyle pazarlıklarda son aşamaya gelirken, transferin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

150.jpg

Alınan bilgiye göre Ayoub El Kaabi’ye başka takımların da talip olduğu ancak, Konyaspor’un transferde bir adım önde olduğu öğrenildi. Sol kanat ve forvet mevkisinde de görev yapabilen 29 yaşındaki futbolcunun uzun süreli sözleşmeye sıcak bakmadığı ve bu problemin çözülmesi halinde Ayoub El Kaabi’nin Konyaspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

SPOR SERVİSİ

AdminAdmin