YEREL

Hasan Kılca: İlçemize Yeni Bir Sağlık Tesisi Daha Kazandırıyoruz

Karatay Belediyesi ve hayırsever Celalettin Hakan Katırcı tarafından Akabe Mahallesine kazandırılan “Sıddıka Katırcı Aile Sağlığı Merkezi” ve “Hacı Hasan Katırcı Sağlıklı Hayat Merkezi”nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Karatay’da sağlığa yatırımın sürdüğünü söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Karatay Belediyemizin ve hayırseverimizin katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız yeni sağlık tesisimiz hızla yükseliyor. Tesisimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hasan Kılca: İlçemize Yeni Bir Sağlık Tesisi Daha Kazandırıyoruz

Sağlık Merkezi bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Hem sağlıklı hayat merkezini hem de aile sağlığı merkezini içinde barındıran yeni Sağlık Merkezi Akabe Mahallesinde hayırsever Celalettin Hakan Katırcı’nın katkılarıyla da yapılıyor.

Resim önizlemesi

 

HASAN KILCA YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Akabe Mahallesi’nde yapımı süren “Sıddıka Katırcı Aile Sağlığı Merkezi” ve “Hacı Hasan Katırcı Sağlıklı Hayat Merkezi”nin çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

SAĞLIK TESİSLERİMİZİN ARTMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Resim önizlemesi

Karatay’a kazandırılan yeni sağlık tesisleri ile ilçe sakinlerinin daha modern ve konforlu sağlık hizmeti alacağına dikkat çeken Başkan Hasan Kılca; Karatay’daki sağlık tesislerinin artması için çalışmalarını sürdüklerini aktardı.

‘Yeni sağlık tesislerimiz ile ilçenin sağlık alt yapısı güçleniyor’ diyen Hasan Kılca şunları söyledi; “Karatay Belediyemizin ve hayırsever iş insanımızın katkılarıyla ilçemize, şehrimize yeni bir sağlık merkezi daha kazandırıyoruz. Akabe Mahallemize kazandıracağımız sağlık tesisimizin yapım çalışmalarını ekip arkadaşlarımızla birlikte inceledik ve süreç hakkında bilgi aldık. Bizler, ilçemizin beklentilerini ve ihtiyaçlarını tespit ederek bir bir hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda sağlığı çok önemsiyoruz. Belediyemiz tesisin yapımına destek veriyor. Tesis tamamlandığında İl Sağlık Müdürlüğümüzün kullanımına sunulacak. Akabe Mahallemizde bin 600 metrekare kapalı alana sahip hem sağlıklı hayat merkezini hem de aile sağlığı merkezini içinde barındıran yeni tesisimizi, kısa bir süre içerisinde tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Sağlık tesisimizin Karatay’ımıza, Konya’mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Resim önizlemesi

 

 

 

 

AdminAdmin