YEREL

Hasan Kılca: Aldığımız Emaneti Karatay’a Hizmet Olarak Aktardık

Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, Konya’da yaşayan Aksaraylılarla buluştu. Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği ziyaretinde Konya’nın tüm kesimleriyle büyük bir birlik ve beraberlik içinde olduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Her yönüyle önemli bir şehre hizmet etmek bizleri mutlu ve gururlu kılıyor” dedi.

Hasan Kılca: Aldığımız Emaneti Karatay’a Hizmet Olarak Aktardık

İlçedeki tüm kesimlerle bir araya gelmeye büyük gayret gösteren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Konya’daki hemşehri derneklerini de ihmal etmiyor.

Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı mensupları, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclisi üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte; Konya’da yaşayan Aksaraylılar tarafından kurulan Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Resim önizlemesi

Sıcak ve oldukça samimi havada geçen ziyarette Başkan Hasan Kılca, görev süresi olan 5 yılda Karatay’da yaptıkları çalışmalar ve hizmetleri anlattı yeni dönem planlamaları hakkında dernek yönetimi, üyeleri ve bölge sakinlerine bilgi verdi.

ALDIĞIMIZ EMANETİ 5 YIL BOYUNCA KARATAY’A HİZMET OLARAK AKTARDIK

Hemşehri dernekleriyle birlikte Konya’da 250’nin üzerinde sivil toplum kuruluşunun bulunduğunu hatırlatan Hasan Kılca, STK’ları önemsediklerini vurguladı ve belediye olarak hayata geçirdikleri hizmetlerde STK’ların kendilerine bu bağlamda önemli birer yol gösterici olduklarını söyledi.

Kılca; “Bizler çalışmakla, ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet etmekle mükellefiz. Amacımız bu şehre ilçemize bir şeyler katabilmek ve arkamızda sadaka-i cariye bırakabilmek. Sizlerden aldığımız emaneti 5 yıl boyunca Karatay’a hizmet olarak aktarmaya büyük gayret gösterdik. Hemşehrilerimizin bizlere emanet ettiği 1 kuruşun dahi hesabını verme düşüncesiyle hareket ettik. Karatay Belediyesi olarak 5 yıl boyunca tek 1 kuruş dahi faiz ödememiz olmadı. Hiçbir yerden de borç almadık ve bu hassasiyetle ilçemize birbirinden önemli hizmetler yaptık. yeni dönemde, sizlerin de desteğiyle Karatay’ı layık olduğu yere taşımaya, aynı gayret ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KONYA’MIZDA BİRÇOK İLDEN İNSANI VAR VE BU BÜYÜK BİR ZENGİNLİK

Resim önizlemesi

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de Konya’nın Türkiye’nin dört bir yanındaki şehirlerden insanları bağrında yaşattığını dile getirdi. İlçe Başkanı Mehmet Genç şunları aktardı; “Konyamızda ülkemizin birçok şehrinden insan var. Bu insanlar, kucaklayan bir ana gibi olan Konyamız için de büyük bir zenginlik. Kalplerinizin yarısında ata ve dede yurdu var. Ama sizlerin rahat etmesi ve mutlu olması için yerel yönetimlerimiz kurumlarımız gereken her şeyi yapmaya gayret ediyor.”

AdminAdmin