EĞİTİM

Daru’l Huffaz Kayıtları Başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla hizmet veren “Daru’l Huffaz”da yeni dönem kayıtları 8-22 Kasım tarihleri arasında alınacak.

Daru’l Huffaz Kayıtları Başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Hafızlık Sağlama Merkezi’ne (Daru'l Huffaz) başvurmak isteyenler için kayıtlar başlıyor.

“Hayat Boyu Öğrenme ve Öğrendiğini Zihinde/Zinde Tutma” ilkesinden yola çıkarak geleneksel Daru’l Huffaz projesini hayata geçiren KOMEK, hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

KOMEK Ali Gav Medresesi Geleneksel Sanatlar Merkezindeki eğitimler, kadınlar ve erkekler ayrı olmak üzere haftanın 7 günü yapılıyor. Merkezde, kadın ve erkeklere özel farklı seanslarda randevu usulü ile dersler veriliyor. 8-22 Kasım tarihleri arasında yapılacak “Daru’l Huffaz” kayıtları için; şahsen, 205 30 04 nolu telefonu arayarak veya www.komek.org.tr adresinden online olarak başvurulabiliyor.

AdminAdmin