GÜNCEL

Başkan Kavuş’tan, Meclis Üyelerine Özel ‘Teşekkür’

Meram Belediye Meclisi 2019-2024 dönemi son toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Kavuş toplantıda, ilçeye kazandırılan her yatırımda büyük emekleri ve destekleri olan meclis üyelerine tek tek teşekkür etti.

Başkan Kavuş’tan, Meclis Üyelerine Özel ‘Teşekkür’

2019-2024 dönemi Meram Belediye Meclisi’nin son toplantısı duygu dolu anlara sahne oldu. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, toplantının bu dönemin son toplantısı olduğunu hatırlatarak, “31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçiminde Meram halkının büyük çoğunluğunun desteğini alarak meclise geldiniz.

Resim önizlemesi

Bu süre zarfında Meram için el birliği ile görev yaptık, çalıştık, çabaladık. Meram’a yapılan her yatırımda katkınız, imzanız oldu. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz her oturumda oy birliğiyle kararlar alarak birlik ve beraberliğimizi ortaya koydunuz. Verdiğiniz destekler ve gayretli çalışmalarınız için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor, bu dönemde görevi sona erecek arkadaşlar için hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Başkan Kavuş, konuşmasının ardından tüm meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Son oturum meclis üyelerinin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Resim önizlemesi

AdminAdmin