YEREL

Başkan Kavuş, Meram Gençliği İle Buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Gençlik Aşkıyla Meram’ programında Meram gençliği ile bir araya geldi. Söyleşi, yarışmalar ve gösteriler ile renkli görüntülere sahne olan programda Başkan Kavuş, tecrübelerini paylaştı, hizmetlerini anlattı, sorularına verdiği samimi yanıtlar ile de gençlerin gönlünü fethetti.

Başkan Kavuş, Meram Gençliği İle Buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Gençlik Aşkıyla Meram’ programında Meram gençliği ile buluştu. AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen program Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Buluşma öncesinde gençlerin hazırladığı hatıra tahtasını imzalayan Başkan Kavuş, salona gençlerin alkışları ve tezahüratları altında girdi.

 

BAŞKAN KAVUŞ; “GENÇLERİN ENERJİLERİ, HİZMETLERİMDE VE YAŞAMIMDA BANA DA ENERJİ VERİYOR”

 

Gençlerin Meram, Meram Belediyesi ve Başkan Mustafa Kavuş hakkındaki görüşlerinin bulunduğu sinevizyon gösterisi ile devam eden program AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Danışık’ın moderatörlüğünü yaptığı söyleşi ile devam etti. Söyleşide gençlerle yaşam ve başkanlık tecrübelerini paylaşan Başkan Kavuş, belediyenin gençlikle ilgili hizmetlerini de anlatma fırsatı buldu. Üniversite gençliği ile ilgili çalışmaları sürekli geliştirdiklerini ve yenilediklerini ifade eden Başkan Kavuş, bu çalışmaların gençliğin çok hoşuna gittiğinin altını çizdi. Çocukluk ve gençlik yılları anılarıyla süslediği söyleşide Başkan Kavuş, “Aşırı aktifliğimden ve canı tezliğimden dolayı beni herkes genç zannediyor. Bundan büyük mutluluk duyuyorum. Kendimi genç hissediyorum, gençlerle bir araya gelip onların enerjilerinden faydalanmaktan da mutlu oluyorum” diye konuştu.

 

BULUŞMA RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma renkli görüntülere sahne oldu. Gençlerle tabu oynayan Başkan Kavuş, esprileriyle de gençlerin gönlünü fethetti. Gençlerin, ‘Etliekmek mi? Bıçak arası mi?’ sorusuna ? ‘Bıçak arası’, ‘Siyasetçi olmasaydınız ne iş yapmak isterdiniz? sorusuna ‘İç mimarlık’, ‘Bir sorun çıkarsa nasıl çözüyorsunuz’ sorusuna ‘Benim olduğum yerde sorun çıkmaz’ yanıtları veren Başkan Kavuş, gençlerden büyük alkış aldı. Başkan Kavuş, söyleşisinin ardından gerçekleştirilen bilgi yarışmasına da katılan Başkan Kavuş, gençlere hem sorular hakkında ipuçları hem de yarışmayı kazananların hediyelerini verdi. Eğlence ve coşku içinde gerçekleşen buluşma gecenin sonunda çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AdminAdmin