GÜNCEL

Başkan Kavuş; “Geleceğe Yürüyüşümüzde Bizim En Büyük Gücümüz Kadınlarımızdır”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın personeliyle bir araya geldi. Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada personelinin kadınlar gününü kutlayan Başkan Kavuş, belediye olarak her alanda kadınların yaşamlarını zenginleştirecek projeleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önceleyeceklerini söyledi.

Başkan Kavuş; “Geleceğe Yürüyüşümüzde Bizim En Büyük Gücümüz Kadınlarımızdır”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyenin kadın personeliyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir araya geldi. Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Mustafa Kavuş’un eşi Feyza Kavuş, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, Meram Belediyesinin kadın meclis üyeleri ve belediyenin kadın personeli katıldı.

Resim önizlemesi

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM’IN HER ATILIMINDA KADINLARIMIZIN İMZASI VAR”

Buluşmaya katılan tüm kadınların gününü tek tek kutlayan Başkan Kavuş, her alanda olduğu gibi daha yaşanabilir bir Meram’ın da kadınların sevgi dolu yürekleri, fedakar çalışmaları ve cesaretli adımları ile mümkün olacağının altını çizdi. Meram’ın ortaya koyduğu her atılımda kadınların da imzasının olduğunu belirten Başkan Kavuş, “Meram’a yapılan hizmetlerde kadın çalışanlarımızın emekleri çok büyük. En küçük hizmetten en büyük projelere kadar her alanda kadınlarımızın verdiği katkılar ile ilçemize en iyi hizmeti verebilmek adına birlikte yol yürüyoruz. Emekleri, destekleri ve katkıları dolayısıyla tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yine kadınlarımızın bizlere vereceği güç ve destek ile ilçemiz için birlik beraberlik içerisinde yol yürümeye devam edeceğiz inşallah.”

Resim önizlemesi

BAŞKAN KAVUŞ; “HER ADIMIMIZDA KADINLARIMIZI ÖNCELEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Meram’ın gelecek yolculuğunda en önemli güçlerden birinin de kadınlar olduğuna işaret eden Başkan Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kadınlarımız, ailenin ve toplumun temeli, temel aktörüdür. Mevzubahis ne olursa olsun; ister vatan, ister aile, ister eğitim, ister şehir olsun kadın daima en öndedir, en ön saftadır. Sadece bugün değil, tarih boyunca da hep böyle olmuştur, gelecekte de böyle olacaktır. Bu büyük fedakarlıklarına karşın onlara minnet borcumuzu ödemek adına yaşamlarını zenginleştirecek projeleri bugüne kadar oluğu gibi bundan sonra da önceleyecek, yaşamlarına katkı sunmaya devam edeceğiz.”

Resim önizlemesi

Meram Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AdminAdmin