GÜNCEL

Başkan Kadir Ulusoy, ‘’Aziz Şehitlerimizin Ruhu Şad, Mekanları Cennet Olsun."

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 12 askerimizin şehit olasının ardından İYİ Parti Konya Karatay İlçe Teşkilatı 12 şehidimiz için Kur'an-ı Kerim okutarak lokma dağıttı

 Başkan Kadir Ulusoy, ‘’Aziz Şehitlerimizin Ruhu Şad, Mekanları Cennet Olsun.

Kayalıpark karşısı Şerafettin cami önünde gerçekleştirilen programa İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, İYİ Parti Karatay ilçe Başkanı avukat Mücahit Tanrıkulu parti il ve ilçe teşkilat yöneticileri Konya Şehitler Dernek Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Resim önizlemesi

Şehitlerimiz için Kuran okunup lokma dağıtıldı

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy Türk milletinin teröre asla boyun eğmediğini ve bundan sonrada eğmeyeceğini belirterek ‘Bu ülke şehitleri ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Yüce Allah’ın izniyle hiçbir terör örgütüne boyun eğmedik eğmeyiz Binlerce vatan evladı bayrak inmesin ezan dinmesin diye seve seve şehadete yürüdü. Büyük Türk Milleti terörün hiçbir türlüsüne boyun eğmeyecek, şer odaklarının hain saldırılarına karşı millî ruhla dimdik duracaktır. Bölücü terör örgütü PKK başta olmak üzere, tüm terör örgütlerini ve onların yerli ve yabancı iş birlikçilerini şiddetle lanetliyoruz. Millet olarak acımızı yaşayacağız ama bir daha vatan evlatlarını şehit vermemek için AKP iktidarının hatalarını da sorgulayacağız. Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun." dedi.

Resim önizlemesi

Şehitlerimiz için Kuran okunup lokma dağıtıldı

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ise "Aziz vatanın üzerinde aldığımız her nefesi, istikbale dair ümit ve hayallerini hiçe sayarak ‘bu topraklar uğruna toprağa düşmüş’ nice isimsiz kahramana borçluyuz. Türk yurdunun varlığı, Türk milletinin birliği için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen tüm vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Türk milletinin yiğit ve cesur evlatları var oldukça terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacak; Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza kadar yaşayacaktır. Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun." dedi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin