YEREL

Başkan Altay: “İtfaiyeciler Halkımızın Kahramanlarıdır”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası’nı tebrik ederek, “İtfaiyecilerimiz, sergiledikleri mücadeleyle hepimizin yüreğinde müstesna bir yer edinmiş, halkımızın kahramanları olmuştur.” dedi.

Başkan Altay: “İtfaiyeciler Halkımızın Kahramanlarıdır”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle: “Osmanlı Devleti’nden bugüne 300 yılı aşkın bir süredir vazife başında olan İtfaiye Teşkilatımız, afetler başta olmak üzere her türlü zorlu koşulda her daim ön saflarda yer almıştır.

Yangınlarla, depremlerle, sellerle mücadele veya kurtarma operasyonları gibi pek çok görevi büyük bir özveriyle ifa eden itfaiyecilerimiz, sergiledikleri mücadeleyle hepimizin yüreğinde müstesna bir yer edinmiş, halkımızın kahramanları olmuştur.

Her vazifeye en hızlı şekilde yetişen itfaiyecilerimizin özellikle orman yangınlarında ortaya koydukları cesaret ve kararlılık örneği, aziz milletimizin büyük takdirini ve teveccühünü kazanmıştır.

Kurulduğu günden itibaren sayısız yangına ve afete müdahale eden Konya Büyükşehir İtfaiyemiz modern teçhizatı ve güçlü kadrosuyla, can ve mal güvenliğinin sağlanması için 24 saat görev başındadır.

Yalnızca şehrimizde değil, ülkemizin ihtiyaç duyulan her noktasında görev yapabilme kabiliyetine sahip Konya Büyükşehir İtfaiyemiz, Konya’mızın 31 ilçesinde donanımlı personeli ve gelişmiş teknolojiye sahip acil müdahale araçlarıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Gece gündüz demeden hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği için gayret gösteren Konya Büyükşehir İtfaiyemizin değerli personeli başta olmak üzere; Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm itfaiyecilerimize muvaffakiyetler diliyor, İtfaiye Haftalarını tebrik ediyorum.”

AdminAdmin