BASKETBOL

AYOS Konyaspor, yeni yabancı alacak mı?

AYOS Konyaspor'da yabancı oyuncuların sakatlık süreci sonrasında beklenen adım atılıyor

AYOS Konyaspor, yeni yabancı alacak mı?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ilk 9 haftada 4 galibiyet ve 5 yenilgi alan AYOS Konyaspor, yeni yabancı arayışında. Sezon başından bu yana bir çok oyuncusu sakatlık yaşayan yeşil-beyazlı ekip, 6. yabancıya gidiyor. Dev Kartallar'da Alex Perez'in sonrasında Rasheed Sulaimon bir kez daha sakatlandı.

Bu sezon daha önce de sakatlık sorunu yaşayan Amerikalı skorer, deplasmanda oynanan Darüşşafaka maçının son anlarında sakatlandı. Son dönemde sakatlık sorunu yaşayan Alex Perez ile Rasheed Sulaimon'un ligin 10. haftasında 10 Aralık Cumartesi günü iç sahada oynanacak Bursaspor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Ligde bu noktada artık sıkıntı yaşamak istemeyen AYOS Konyaspor, kadrosuna skorer kimlikli bir yabancı daha katmak istiyor.

Bu noktada çalışmalar devam ediyor. Yerli oyuncularından istediği katkıyı alamayan temsilcimiz, transfer sonrasında olası bir sakatlıkta 5 yabancısından yararlanma şansı elde edecek. Alt sıradaki ekiplerin sürpriz galibiyetleri ve ligin rekabet seviyesinin yükselmesi sonrasında yeşil-beyazlı ekip, daha rotasyonlu bir kadro ile sezonun kalan bölümünü geçirmeyi planlıyor.

AdminAdmin