BASKETBOL

AYOS Konyaspor Pınar Karşıyaka ile Hazırlık Maçı Yapacak

Lig hazırlıklarını sürdüren Konyaspor Basketbol, yarın İzmir’de Pınar Karşıyaka ile hazırlık maçı oynayacak. Bu maçın bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak. Temsilcimiz bu karşılaşma sonrası bir gün izin yapacak ve ardından lig hazırlıklarına devam edecek

AYOS Konyaspor Pınar Karşıyaka ile Hazırlık Maçı Yapacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekipleri Pınar Karşıyaka ile AYOS Konyaspor Basketbol, 25 Şubat Cumartesi günü hazırlık maçında İzmir'de karşı karşıya gelecek. Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda saat 14.30'da oynanacak AYOS Konyaspor Basketbol karşılaşmasının gelirinin depremzedelere bağışlanacağı belirtildi. Karşılaşmanın 100 liradan satılacak biletlerinin 24 Şubat Cuma günü saat 14.00'ten itibaren KSK Store'lardan, maç günü ise saat 12.30'dan sonra salon gişesinden temin edilebileceği bildirildi. Lig hazırlıklarına günde yaptığı tek idmanla devam eden Konyaspor Basketbol bugün İzmir’e gidecek. Yarın Pınar Karşıyaka ile yardım maçında karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bir günlük iznin ardından pazartesi günü çalışmalarını sürdürecek.

ÖTE yandan AYOS Konyaspor Basketbol'un Amerikalı uzunu Morgan, lige verilen arada sakatlık sürecini atlatarak takıma döndü. Ligde kalma savaşı veren yeşil-beyazlılarda, sakatlık sürecini atlatan Jordan Morgan da antrenmanlarda yer alıyor. Takımın sayı lideri olan Morgan’ın forma giyecek duruma gelmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Bir süre sakatlığına karşın forma giyen ve verimli olamayan Amerikalı uzun, TOFAŞ ve Fenerbahçe Beko maçlarında ise süre alamamıştı. Kadrosunda 6 yabancısı olan yeşil-beyazlı temsilcimizde, Jarell Eddie’nin de dönmesinin ardından Roko Badzim’in kenara geçmesi bekleniyor. Statü gereği takımlar, kadroya 5 yabancı alabiliyor.

AdminAdmin