ureticihaber.com
ureticihaber.com
YEREL

Akşehir’den Zafere Temsili Yürüyüş Şuhut’ta Tamamlandı

Akşehir’de Büyük Taarruz emrinin verildiği 24 Ağustos tarihinde kutlanan Akşehir Onur Günü etkinlikleri kapsamında 24 Ağustos Onur Günü’nde dualarla uğurlanan Akşehir’den yola çıkan kafile Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine ulaştı.

Akşehir’den Zafere Temsili Yürüyüş Şuhut’ta Tamamlandı
Paylaş:

‘Akşehir’den Zafere’ isimli yürüyüş etkinliğinde Akşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Serhat Arslan, Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Orhan Uyar, Akşehir Belediyesi Mehter Grubu, Gaziler, atlı süvariler ve gençler yer aldı. Akşehir’den Afyonkarahisar’a yapılan yürüyüş etkinliği Şuhut ilçesinde son buldu. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akşehir heyeti vatandaşlardan da ilgi gördü. Akşehir Belediyesi Mehter Grubu da Şuhut cadde ve sokaklarında bir gösteri sundu.

Akşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Serhat Arslan, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a Akşehir Belediye başkanı Dr. Salih Akkaya’nın selamını ileterek günün anısına bir plaket takdim etti. Akşehir Batı Cephesi Karargahı’ndan Şuhut’a gelen heyeti gurur ve mutlulukla karşıladıklarını belirten Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, bu yürüyüşün yüz yıl önceki milli mücadele ateşinin daha da kuvvetlenmesine destek sağladığını belirtti.

Akşehir heyeti Şuhut’ta gerçekleştirilen Büyük Taarruz’un 100. Yıl etkinliklerine katılarak Akşehir’e geri döndü.

 

 

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.